NUGENESIS

NUENESIS - A LEGÚJABB ŐRÜLET! 

 

Elvékonyodott a körmöd? Allergiás vagy a gél lakkra / zselére? Nem szereted az UV lámpát? ITT A MEGOLDÁS! KÉRD A NUGENESIS PORTECHNIKÁS KÖRÖMKÉSZÍTÉST SZALONUNKBA!

 

A "Nugenesis Nails" egy újgenerációs műköröm építési technológia, amelyet Amerikában fejlesztettek ki. Az európai országok közül Németországba került be először. Ma már elérhető nálunk is!

Nevezhetjük magyarosan "mártogatós" technológiának is, mert a színt hordozó por alakú alapanyagot több, egyszerű „mártogatós” mozdulattal visszük fel a körömre. Természetesen ennek a technológiának is fontos alapkövetelménye a körmök szakszerű előkészítése, manikűrözése ugyanúgy, mint az eddig általánosan alkalmazott technológiákban. Ennek a technológiának már az egyszerűsége által is sok előnyös tulajdonsága van. Van oldószere, ezáltal a lenőtt körömről kíméletes módon leszedhető a régi anyag. Nem szükséges hozzá UV lámpa. Nagyon gyorsan elkészíthető. Rendkívül erős, strapabíró, szín- és fénytartó. Nagyon vékony rétegben lehet kialakítani, ami természetes szépséget ad a körömnek. A franciát rendkívül szabályosan és gyorsan lehet kivitelezni. Kalcium és E vitamin tartalmának köszönhetően táplálja a körmöt.

Ára: 3.800 Ft, ha franciára kéred: 4.090Ft
Miről is van szó?  Nézd meg a videót: https://www.youtube.com/watch?v=X82tsxidHbM

2017.01.03.

Vissza