Bőrterápiás kezelések

Controlamine kezelés – Zsíros problémás bőrre 120’

A Thalgo Oil Skin Care termékek a zsíros, pattanásos, tág pórusú bőr hatékony kezelésére fejlesztették ki. Már a legelső használat után látható eredményeket nyújtanak. A termékekben lévő hatóanyagok a hormonális egyensúly felborulása miatt fokozott faggyútermelést, gyulladásokat és bőrhibákat is hatékonyan csökkenti. A kezelés hatására a bőr újra tiszta és matt lesz pórusai zártabbá válnak. A kezelés magába foglalja az arctisztítást is!

Bőrterápiás kezelések

Cold Marine kezelés – Érzékeny, rozáceás bőrre 90’

A Thalgo érzékeny, száraz bőrre kifejlesztett termékcsaládja az első, Cold Cream Marine komplexszel gazdagított lipid-feltöltő és bőrnyugtató hatású, 24 órán át ható bőrápoló készítményei. Csökkentik az érzékenységet mint a bőrpír, bőrvörösség, szúró feszülő érzés és növelik a toleranciaküszöböt a stressz, szennyezés, UV-sugarakkal szemben. Hatékonyan kezelik a rozáceás, pirosodásra hajlamos bőrt is. A termékek gondosan válogatott, garantáltan allergiamentes összetevőkkel, bőrgyógyászatilag tesztelt formulával rendelkeznek.

Séve Marine kezelés – Dehiratált, vízhiányos bőrre 90’

A Thalgo hidratáló sorozat kétségkívül cégünk legsikeresebb termékcsaládja, amely minden bőrtípus kezelésére alkalmas. A sorozat fő hatóanyaga a Séve Marine komlex, intenzív nedvességgel látja el a bőrt, és 24 órás hidratálást biztosít. Kiváló a felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrök ápolására, valamint nyári időszakban a nap és a víz által kiszárított arcbőr újrahidratálására. A termék friss illata és kellemes, jól felszívódó, matt textúrája kiváló sminkalapot biztosítanak.

Bőrterápiás kezelések

Algomega warm kezelés – száraz, zsírhiányos bőrre 90’

A száraz, igénybevett bőr kialakulásának okai: szappanos arcmosás, alkohol tartalmú tonik használata, hideg szeles idő, erős napsugárzás, valamint a természetes öregedés. Minél szárazabb a bőr, annál hamarabb jelennek meg az öregedés első jelei. Ha az arcbőre húzódik, viszket, hámlik, felülete érdes, rugalmatlan, megjelenése fakó, felszínén ráncok láthatóak. Megoldás, az azonnal tápláló és hidratáló hatású, Algomega komlex.

Hatékony összetevői a tengeri algák, tápláló növényi olajok és vajak regenerálják a bőrt, javítják és helyreállítják a komfortérzetet. A sorozat tagjaira a gazdag krémes textúra jellemző, melyek mélyen táplálják és hidratálják a durva, nagyon száraz bőrt is mely gyorsan visszanyeri rugalmasságát és puhaságát.