Orvoskozmetikai kezeléseink

Mezopen – kollagén indukciós terápia 60’

A mezoterápia azért egyedülálló, mert sejtszinten hat! Személyre szabott kezelést tudunk végezni a problémádnak megfelelően, teljesen fájdalommentesen! Ezzel az innovatív tűs eljárással, látványos eredményt érhetünk el. Mint minden kezelést ezt is kúraszerűen érdemes alkalmazni ( 5+1 ajándék kezelés), a hosszan tartó hatás eléréséhez. A MEZOPEN hatásai: feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetően csökkennek. Nagy hatékonysággal kezelhetők: Arc, nyak, dekoltázs, . Az eredmény már az első kezelés után látszik.

Bőrterápiás kezelések

Tegoder glikol/szalicilsavas kezelés 60’

Az idők kezdete óta ismerik és alkalmazzák a nők a gyümölcssavak bőrre gyakorolt jótékony hatását. Gondoljunk csak Kleopátra tejfürdőjére, a mediterrán népek citrusos fürdőire vagy a francia borfürdőkre.
A bőrfelszínen dolgozó természetes Alfa Hydroxi Sav (cukornádból kivont gyümölcssav), készítménnyel kontrollált mélységben tudunk dolgozni és különböző bőrproblémák megoldásában nyújtanak segítséget.
Az bőrön alkalmazható savak közül a legjobb hatékonyságú és legbiztonságosabb a glikolsav. Minden bőrtípusra használható, jól tolerálható és a hámlasztás folyamata a jól irányítható.
Konzultáció: A kezelést megelőzően személyes konzultáción veszel részt, mely során megvizsgáljuk a bőröd állapotát, és megbeszéljük, milyen problémára szeretnél megoldást találni. Kiválasztjuk a bőrödnek legmegfelelőbb savas programot. Megbeszéljük a kúra rendszerét és a kúra alatt használandó otthoni készítményeket. Fontos, hogy ezután bőrpróbát végezzünk, mely összesen 2 percet vesz igénybe.

Mikrodermabráziós arckezelés 60’

A mikrodermabrázió egy speciális bőrcsiszoló eljárás. A felső bőrréteg célzott eltávolításával aktivizálódik a bazális membrán. Ennek hatására a biológiailag irányított megújulási folyamatok a bőrben extrém módon felgyorsulnak. A bőr bársonyosabb, egyenletesebb, kisimulttá válik. Fájdalommentes kezelés. Eredménye tisztább, egészségesebb megjelenésű bőr. Hatásosan bevethető terhességi csíkok, ráncok, pigmentációs és öregségi foltok, tágult pórusú bőrök kezelésére, vagy csak a bőrregeneráció aktivizálására is. A kezelés célterületei rendszerint az arc, nyak, dekoltázs, kézfejek, de természetesen más testtájak is kezelhetők (heg, stria, stb.)

Bőrterápiás kezelések