Luxus Lifting kezelés

Luxus Lifting kezeléseink DERMASTIM masszázst is tartalmaznak melynek legfőbb célja:
A vérkeringés hatékony stimulálása a sejtek fokozottabb oxigén ellátása érdekében, melynek során az arcbőr visszanyeri ragyogását, a bőr fényesebbé és sugárzóbbá válik már a masszázs első perceiben.
A felső hámréteg stimulálása a bőt támogató kollagén, elasztin rostok és hialuronsav szintézisének fokozása érdekében, melynek során a bőr mélyrehatóan regenerálódik.

Bőrterápiás kezelések

Collagen kezelés 90’

A Thalgo Kollagén Anti-aging készítménye legfontosabb összetevője a kollagén, amely az első megjelenő ráncokkal veszi fel a harcot és intenzíven hidratálja a bőrt.

A Kollagén készítmények alkalmasak minden bőrtípus számára már 25 éves kortól, az első ráncok és a mimikai ráncok ellen. A kozmetikumok természetes tengeri kollagén tartalma valódi fiatalító hatású, segíti a bőrünk kollagénrostjainak regenerálódását. A termékek folyamatos használata újra rugalmas, tónusos, kisimult, feszes arcbőrt eredményez.

Hialuron kezelés 90’

A Thalgo ránctalanító hialuronsavas kozmetikumok alkalmas minden bőrtípus számára már 35 éves kortól, illetve néhány esetben kicsit korábban. A hialuronsav hasonlóan a kollagénhez, a bőrünk alkotó eleme és nélkülözhetetlen a fiatalság megőrzéséhez. A tengeri hialuronsavas feltölti a mélyebb ráncokat intezív hidratálást biztosít és csökkenti a további ráncok megjelenését. A termékek folyamatos használata egyenletes, sima bőrfelszínt, mélyrétegű hidratációt és fiatalos, feszes bőrt eredményez.

Bőrterápiás kezelések

Szilícium kezelés 120’

A Thalgó újgenerációs szilícium tartalmú kozmetikumok 40 éves kortól a leghatékonyabbak. Lifting hatásukkal megemelik az arc kontúrjait és segítik a bőr fiatalos megjelenését. Szilícium a titkos fegyver a felettünk múló idő látható jelei ellen. A szilícium hasonlóan a kollagénhez és a hialuronsavhoz is bőrünk alkotóeleme, amelynek mennyisége az öregedéssel együtt csökken.

A tengeri szilícium erős kötőszövet regeneráló tulajdonságú, ezért különösen alkalmasak érett, igényes bőrök ápolására. A termékek folyamatos használata újra sima, feszes és fiatalos arcbőrt eredményez, valamint pótolja a hiányzó szilíciumot a bőrből.