E Trend Beauty - Hajhosszabbítás

Hajhosszabítás

Hüvelyes:

A hüvelyes hajhosszabbítás a legújabb eljárás, valamint a legtartósabb technológia is. Hatalmas előnyt jelent, hogy hajhosszabbítás után akár négy hónapon át fent maradhat a póthaj, anélkül, hogy az károsodna, vagy esztétikailag nem lenne megfelelő. Mivel sem ultrahangos, sem hő eljárás nincs a hüvelyes hajhosszabbítás által, ezért igen erősen kíméli a saját hajat.

A hüvelyes hajhosszabbításkor 2 mm átmérőjű cső rögzíti a póthajat a saját hajhoz, melynek hossza 1 cm. A cső annyira apró és vékony, hogy semmilyen kitüremkedést nem okoz, így teljesen természetesnek látszik a haj hajhosszabbítás után.

A picike cső a hajtőtől egy centiméterre kerül rászorításra, és akármilyen frizura készíthető utána, a csövecskék láthatatlanok maradnak.

A hüvelyes hajhosszabbítás a legkényelmesebb, legtermészetesebb, és legkímélőbb módszer jelenleg a hajhosszabbítás technológiák között. Természetesen, a tincsek négy hónap után újra felhelyezhető, amennyiben a póthaj viselője elegendő gondossággal ápolta a póthajat, és az nem ment tönkre a viselés során.

Hüvelyes hajhosszabbítás

Keratinos:

Apró tincsekhez rögzítjük a hajat precíz munkával, egyenként, átlagosan kb. 100-140tincset. Előnye hogy a haj újra felhasználható, kevésbé észrevehető, copfba rakható.

Mivel tincsenként illesztik, természetesen és könnyedén mozog a saját hajaddal együtt. 10-12cm-es haj már alkalmas hőillesztésre. Felrakás előtt hajmosás ajánlott, könnyíti a munkát. A póthaj több törődést igényel mint a saját haj, hiszen ezt már nem táplálja a hajhagyma. Sok olajat, hajfényt, balzsamot, hidratáló szert kell használni. Hajszeszt tilos, mert leoldhatja a tincseket.

Ugyanúgy, mint a többi hosszabbításnál 2-3 havonta a lenövés miatt újra rakás javasolt. Leszedése oldószerrel történik, majd egyszerűen kifésülhető a hajból a keratin.

Keratinos hajhosszabbítás
Keratinos hajhosszabbítás
Keratinos hajhosszabbítás

Nano/mikrogyűrűs:

A nano/mikrogyűrűs hajhosszabbítás egy hideg technológiai eljárás, amelynél a póthajat apró méretű gyűrű fogja a saját hajtincsekhez. Teljesen káros anyag mentes eljárás, a rögzítés erős, hónapokig hordható. A kisméretű, alig 2,5 mm átmérőjű nano mikrogyűrűvel rendkívül természetes, szinte láthatatlan illesztés jön létre. A saját hajból leválasztva egy nagyon vékony tincset fűző segítségével áthúzzák a nano mikrogyűrűn, majd a tincses póthajat beleillesztve egy speciális fogóval összenyomják a gyűrűt, így kialakítva a rögzítést. A tincses póthaj végeit hasonlóképpen kell elkészíteni, mint a normál mikrogyűrűs rögzítés esetén, azzal a különbséggel, hogy sokkal vékonyabbra kell sodorni a végét, vagy a keratinozott végbe egy vékony fémszálat kell elhelyezni mielőtt megkötne a ragasztó. Később ezt a fémszálat kell a nano gyűrűbe csúsztatni.

Nano/mikrogyűrűs hajhosszabbítás

Kedves Vendégek!
Szalonunk nem tart hajat készleten, ezért kérjük minden esetben jelentkezzenek be egy előzetes konzultációra, ahol meg tudjuk nézni a kívánt hajszínt, hajmennyiséget és a pontos árat a megrendeléshez.
Időpontot online nem tudnak foglalni hajhosszabbításra, erre a személyes konzultáción kerül majd sor.

Hajdúsítás csomagok:

38 000 Ft40 cm
50 tincs
46 000 Ft50 cm
50 tincs
51 000 Ft60 cm
50 tincs

Hajillesztés 100% emberi hajjal (barna)

76 000 Ft40 cm
100db tincs (10dkg haj)
92 000 Ft50 cm
100db tincs (10dkg haj)
102 000 Ft60 cm
100db tincs (10dkg haj)

Hajillesztés 100% emberi hajjal (szőke)

113 000 Ft45-50 cm
10 db tincs (10 dkg haj)
120 000 Ft55-60 cm
10 db tincs (10 dkg haj)
129 000 Ft65-70 cm
10 db tincs (10 dkg haj)

Foglalás