Kozmetika

A világhírű THALGO professzionális kozmetikumok alkalmazásával új fejezet kezdődik a bőröd ápolásában. A Thalgo volt az első eredeti, francia tengeri Spa márka, mely 1964-ben indult útjára. Tapasztald meg a tengeri algák különleges, egyedülálló hatását, és éld át az igazi, francia bőrápolás élményét Szalonunkban.
Sminkeléshez és sminkoktatáshoz az olasz Karaja márkát használjuk, mellyel szupertartós és gyönyörű sminkeket készítünk.

Kozmetika

Dolgozóink

Nagy Anna

Kozmetikus, Átváltoztatjuk Team Szeged sminkese

2010 óta gyakorlom a kozmetikus szakmát. Számomra fontos a vendégeim elégedettsége ezért folyamatosan képzem magam különböző tanfolyamokon. 2012 óta foglalkozom 4D-s szálas műszempilla felhelyezéssel, az Átváltoztatjuk Team Szeged sminkeseként pedig szívesen segítek vendégeinknek megtalálni a hozzájuk leginkább illő sminket.

Gyimesi Kincső

Kozmetikus

Számomra mindig nagyon fontos volt a bőröm ápolása, ezért is döntöttem e gyönyörű szakma mellett. Kozmetikusként nem csak a magam, hanem kedves vendégeim bőrét is üdévé, egészségessé tudom varázsolni a Thalgo kozmetikumokkal. Várlak téged is sok szeretettel!

Kedves Vendégeink!

Arra szeretnélek benneteket megkérni, hogy ha időpontot kértek a következőket vegyétek figyelembe:

  • Minimum 24 órával előbb jelezd, ha a megbeszélt időpontra nem tudsz eljönni, ellenkező esetben a következő alkalommal az előzőleg tervezett szolgáltatás 50%-a kerül pluszban felszámításra.
  • A le nem mondott, de fel nem használt időpontok esetében a következő alkalommal az elmaradt szolgáltatás 100%-át is ki kell fizetni, ellenkező esetben sajnos nem tudunk többet fogadni.
  • Maximálisan 10 perc késést tudunk elfogadni, ezen felül nem tudunk elvállalni!

Szalonunkban akár azonnal tudunk fogadni! Hívj minket most! +36 30 445-6278

Keddenként 20% kedvezménnyel veheted igénybe szolgáltatásainkat!

Tekintsd meg kezeléseinket