E Trend Beauty - Kozmetika és műszempilla építés

Kozmetika

A világhírű Matis és Germaine De Capuccini professzionális kozmetikumok alkalmazásával, új fejezet kezdődik a bőröd ápolásában.

A francia MATIS az eltelt évtizedekben az anti-ageing szakértőjévé vált. Az egyedülálló, érzéki textúrák, a különleges illatok, az igazán látványos eredmények, illetve az egyedi elgondolások révén, ma világszerte több mint 70 országban használják a készítményeket.

A spanyol Germaine de Capuccini már több mint 50 éve folyamatosan kutatja annak lehetőségét, miként lehet hatékony és forradalmian új szépítő, arcápoló termékeket megkomponálni. A Germaine de Capuccini célja a professzionális, prémium minőségű és nagy hatékonyságú termékek fejlesztése, mindezt környezetkímélő eljárások alkalmazásával.

Sminkeléshez és sminktanácsadáshoz az olasz Karaja márkát használjuk, mellyel szupertartós és gyönyörű sminkeket készítünk.

Kozmetika

Dolgozóink

Gyimesi Kincső

Gyimesi Kincső

Kozmetikus, Szempilla Stylist, Átváltoztatjuk Team Szeged sminkese

Számomra mindig nagyon fontos volt a bőröm ápolása, ezért is döntöttem e gyönyörű szakma mellett. Kozmetikusként nem csak a magam, hanem kedves vendégeim bőrét is üdévé, egészségessé tudom varázsolni professzionális kozmetikumokkal. Várlak téged is sok szeretettel!

Kedves Vendégeink!

Arra szeretnénk benneteket megkérni, hogy ha időpontot kértek a következőket vegyétek figyelembe:

  • Minimum 8 órával az időpont előtt, a szolgáltatás szabadon lemondható.
  • Ellenkező esetben, a szolgáltatás 50%-a felszámolásra kerül a következő alkalommal.
  • A le nem mondott, és fel nem használt időpont esetén, illetve a szolgáltatás megkezdése előtt 1 órával, a szolgáltatás 100%-a felszámolásra kerül a következő alkalommal.
  • Maximálisan 10 perc késést tudunk elfogadni, ezen felül nem tudunk elvállalni!

Szalonunkban akár azonnal tudunk fogadni! Hívj minket most! +36 30 445-6278

Keddenként 20% kedvezménnyel veheted igénybe minden 10.000 Ft feletti szolgáltatásunkat!

Tekintsd meg kezeléseinket

Foglalás