Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés

Az arc mellett a kéz az a testrészünk, ami a legjobban látszik és láttat. Épp annyira egyéni, mint az arc, és sokat elárul tulajdonosáról. Hiába az ápolt haj és arc, az elegáns ruha és cipő, a jó modor és kommunikációs technika, ha a kéz ápolatlanságot tükröz. Kezeink és körmeink folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak (hideg, erős napfény, száraz levegő), a különböző vegyi behatások (tisztítószerek, vegyszerek, gyakori kézmosás, felületes szárítás). A házimunka és a foglakozásunkból adódó körülmények is sokat ronthatnak állapotukon, ezért ugyanúgy igénylik a folyamatos ápolást, mint testünk többi része. Szalonunkban nem csak a körmök díszítésére, de a kézbőr ápolására is nagy hangsúlyt fektetünk.

Dolgozóink

Szécsi Tünde

Műköröm építő, Kozmetikus, Üzletvezető

2013-óta dolgozom a szépségiparban. Először kozmetikusként kezdtem pályafutásom, de hamar rájöttem hogy a kézápolás, műkörömépítés az melyben igazán megtalálom önmagam! Szeretettel várlak mind két szakterületen, mert számomra a legfontosabb, hogy vendégeim elégedetten távozzanak kezeim közül!

Csányi Dorina

Kéz-lábápoló, fodrász

Mivel a szépségápolás nagyon fontos számomra, ezért minkét szakterület örömmel tölti el napjaimat. Szeretem ha a Vendégeim elégedett körömmel és frizurával távoznak és szívesen jönnek vissza hozzám. Ezért rendszeresen járok továbbképzésekre és különböző bemutatókra, hogy mindig tudjam az aktuális trendet. Várlak szeretettel Téged is!

Árlista

Köröm árlista

Kedves Vendégeink!

Arra szeretnélek benneteket megkérni, hogy ha időpontot kértek a következőket vegyétek figyelembe:

  • Minimum 24 órával előbb jelezd, ha a megbeszélt időpontra nem tudsz eljönni, ellenkező esetben a következő alkalommal az előzőleg tervezett szolgáltatás 50%-a kerül pluszban felszámításra.
  • A le nem mondott, de fel nem használt időpontok esetében a következő alkalommal az elmaradt szolgáltatás 100%-át is ki kell fizetni, ellenkező esetben sajnos nem tudunk többet fogadni.
  • Maximálisan 10 perc késést tudunk elfogadni, ezen felül nem tudunk elvállalni!

Szalonunkban akár azonnal tudunk fogadni! Hívj minket most! +36 30 445-6278

Keddenként 20% kedvezménnyel veheted igénybe szolgáltatásainkat!

Extra szolgáltatások

SPA manikűr/pedikűr:

A SPA kezelések önálló tevékenységek. Kifejezetten a vendég kényeztetéséről szólnak. Természetesen a kezelés közben táplálják, revitalizálják, regenerálják és hidratálják a kezelt bőrt, ha megfelelő hatóanyagú készítménnyel történik a kezelés. Stressz oldó, lazító és frissítő hatásuk azonnal érezhető. A kezelés végén a vendég felszabadult, jól érzi magát. Várunk Téged is egy kis kényeztetésre!

Hercegnő menü:

Kislányoknak egy kis lakkozás csillámporral, matricákkal és krémezéssel. Remek időtöltés amíg anyu bevásárol, vagy más szolgáltatást vesz igénybe szalonunkba, vagy akár szülinapi ajándéknak is remek ötlet!

Japán manikűr:

A Japán manikűrt mintegy négyszáz évvel ezelőtt az arisztokrata hölgyek alkalmazták előszeretettel. Az igényes hölgyek nemrégiben ismét elővették a japán módszert, a polírozó manikűrt, ami kizárólag természetes anyagokat juttat a körömlemezbe. Ez a nemrégiben ismét felfedezett titok adja hát a kezelés után a körmöknek a csodálatos rózsaszín fényt és azt a finom csillogást, amit egy igazgyöngy tud talán csak felülmúlni.