Műkörömépítés, Gél lakkozás, Pedikűr - Szeged Műköröm

Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés

Az arc mellett a kéz az a testrészünk, ami a legjobban látszik és láttat. Épp annyira egyéni, mint az arc, és sokat elárul tulajdonosáról. Hiába az ápolt haj és arc, az elegáns ruha és cipő, a jó modor és kommunikációs technika, ha a kéz ápolatlanságot tükröz. Kezeink és körmeink folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak (hideg, erős napfény, száraz levegő), a különböző vegyi behatások (tisztítószerek, vegyszerek, gyakori kézmosás, felületes szárítás). A házimunka és a foglakozásunkból adódó körülmények is sokat ronthatnak állapotukon, ezért ugyanúgy igénylik a folyamatos ápolást, mint testünk többi része. Szalonunkban nem csak a körmök díszítésére, de a kézbőr ápolására is nagy hangsúlyt fektetünk.

Szolgáltatásaink

Manikűr: A helyesen végzett manikűr védi kezeinket,ezért ajánlott szakképzett személyre bízni. Egy tiszta kéz sok mindent elárulhat a tulajdonosáról. Hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánljuk a szolgáltatást.

Pedikűr: A kezeink mellett a lábunk ápolására is nagy figyelmet kell fordítanunk. Az egész napos séta, futás, mozgás következtében a lábaink is megérdemelnek egy kis plusz kényesztetést. A szolgáltatás után pedig puha, szép és ápolt lábakkal hagyhatja el szalonunkat.

Manikűr, Pedikűr

Zselés műköröm építés/töltés S-L méretig: Szeretnéd valami extra dologgal feldobni megjelenésedet? Úgy gondolod nem elég erősek a körmeid, ezért szeretnél valami plusz támaszt adni nekik? A szolgáltatást szakképzett kollégáink végzik, mely során egy plusz réteg kerül körmeidre, melyet kedved szerint lehet formázni, díszíteni. Ha úgy érzed ideje az új szett elkészítésének vagy a jelenlegi frissítésének, fordulj hozzánk bizalommal!

Zselés műköröm építés

Géllakk (kéz/láb): Eleged van a folyamatos lakkozásból? A körmeiden lévő lakk nem bír ki 3-4 napnál többet? Szeretnéd kihangsúlyozni kezeidet de nem szeretnél extrább stílusra váltani? Akkor a géllakkot Neked találták ki. Tartósabb mint egy sima körömlakk azonban mégsem olyan mint egy zselés műköröm.

Géllakk

Kedves Vendégeink!

Arra szeretnénk benneteket megkérni, hogy ha időpontot kértek a következőket vegyétek figyelembe:

  • Minimum 24 órával az időpont előtt, a szolgáltatás szabadon lemondható.
  • Ellenkező esetben, a szolgáltatás 50%-a felszámolásra kerül a következő alkalommal.
  • A le nem mondott, és fel nem használt időpont esetén, illetve a szolgáltatás megkezdése előtt 1 órával, a szolgáltatás 100%-a felszámolásra kerül a következő alkalommal.
  • Maximálisan 10 perc késést tudunk elfogadni, ezen felül nem tudunk elvállalni!

Szalonunkban akár azonnal tudunk fogadni!

Hívj minket most!

+36 30 445-6278

Vagy jelentkezz be 0-24 online:

https://etrendbeauty.salonic.hu/

Foglalás