E Trend Beauty - Kéz- és lábápolás, műköröm építés

Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés

Az arc mellett a kéz az a testrészünk, ami a legjobban látszik és láttat. Épp annyira egyéni, mint az arc, és sokat elárul tulajdonosáról. Hiába az ápolt haj és arc, az elegáns ruha és cipő, a jó modor és kommunikációs technika, ha a kéz ápolatlanságot tükröz. Kezeink és körmeink folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak (hideg, erős napfény, száraz levegő), a különböző vegyi behatások (tisztítószerek, vegyszerek, gyakori kézmosás, felületes szárítás). A házimunka és a foglakozásunkból adódó körülmények is sokat ronthatnak állapotukon, ezért ugyanúgy igénylik a folyamatos ápolást, mint testünk többi része. Szalonunkban nem csak a körmök díszítésére, de a kézbőr ápolására is nagy hangsúlyt fektetünk.

Dolgozóink

Dani Laura

Dani Laura

kéz- és lábápoló

Régóta vonz a műkörömépítés és a kézápolás világa. Ez egy olyan szakma, ahol a Vendégem kívánságaihoz igazodva kiélhetem a kreativitásom és szépet alkothatok! Célom, hogy Vendégeim elégedetten, szép és ápolt körmökkel távozzanak tőlem és örömmel térjenek vissza hozzám! Várlak téged is szeretettel!

Oláh Erzsébet

Oláh Erzsébet

Kéz- és lábápoló

Azért döntöttem a körmös szakma mellett, mert ebben kifejezhetem a kreativitásom, alkotási vágyam. Az évek során megtapasztaltam, hogy egyre nagyobb igény van a természetes hatású körmök iránt. Szerencsére, magam is az elegáns és letisztult stílust részesítem előnyben így ezt a vonalat képviselem a munkám során is. Törekszem arra, hogy minőségi munkát adjak ki a kezeim közül, és a Vendégeim is elégedetten távozzanak, majd megtisztelve bizalmukkal, vissza is térjenek.

Árlista

Köröm árlista

Kedves Vendégeink!

Arra szeretnénk benneteket megkérni, hogy ha időpontot kértek a következőket vegyétek figyelembe:

  • Minimum 8 órával az időpont előtt, a szolgáltatás szabadon lemondható.
  • Ellenkező esetben, a szolgáltatás 50%-a felszámolásra kerül a következő alkalommal.
  • A le nem mondott, és fel nem használt időpont esetén, illetve a szolgáltatás megkezdése előtt 1 órával, a szolgáltatás 100%-a felszámolásra kerül a következő alkalommal.
  • Maximálisan 10 perc késést tudunk elfogadni, ezen felül nem tudunk elvállalni!

Szalonunkban akár azonnal tudunk fogadni! Hívj minket most! +36 30 445-6278

Keddenként 20% kedvezménnyel veheted igénybe minden 10.000 Ft feletti szolgáltatásunkat!

Extra szolgáltatások

SPA manikűr/pedikűr:

A SPA kezelések önálló tevékenységek. Kifejezetten a vendég kényeztetéséről szólnak. Természetesen a kezelés közben táplálják, revitalizálják, regenerálják és hidratálják a kezelt bőrt, ha megfelelő hatóanyagú készítménnyel történik a kezelés. Stressz oldó, lazító és frissítő hatásuk azonnal érezhető. A kezelés végén a vendég felszabadult, jól érzi magát. Várunk Téged is egy kis kényeztetésre!

Hercegnő menü:

Kislányoknak egy kis lakkozás csillámporral, matricákkal és krémezéssel. Remek időtöltés amíg anyu bevásárol, vagy más szolgáltatást vesz igénybe szalonunkba, vagy akár szülinapi ajándéknak is remek ötlet!

Japán manikűr:

A Japán manikűrt mintegy négyszáz évvel ezelőtt az arisztokrata hölgyek alkalmazták előszeretettel. Az igényes hölgyek nemrégiben ismét elővették a japán módszert, a polírozó manikűrt, ami kizárólag természetes anyagokat juttat a körömlemezbe. Ez a nemrégiben ismét felfedezett titok adja hát a kezelés után a körmöknek a csodálatos rózsaszín fényt és azt a finom csillogást, amit egy igazgyöngy tud talán csak felülmúlni.

Foglalás