Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés

Az arc mellett a kéz az a testrészünk, ami a legjobban látszik és láttat. Épp annyira egyéni, mint az arc, és sokat elárul tulajdonosáról. Hiába az ápolt haj és arc, az elegáns ruha és cipő, a jó modor és kommunikációs technika, ha a kéz ápolatlanságot tükröz. Kezeink és körmeink folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak (hideg, erős napfény, száraz levegő), a különböző vegyi behatások (tisztítószerek, vegyszerek, gyakori kézmosás, felületes szárítás). A házimunka és a foglakozásunkból adódó körülmények is sokat ronthatnak állapotukon, ezért ugyanúgy igénylik a folyamatos ápolást, mint testünk többi része. Szalonunkban nem csak a körmök díszítésére, de a kézbőr ápolására is nagy hangsúlyt fektetünk.

Dolgozóink

Csányi Dorina

Csányi Dorina

Kéz-lábápoló, fodrász

Mivel a szépségápolás nagyon fontos számomra, ezért minkét szakterület örömmel tölti el napjaimat. Szeretem ha a Vendégeim elégedett körömmel és frizurával távoznak és szívesen jönnek vissza hozzám. Ezért rendszeresen járok továbbképzésekre és különböző bemutatókra, hogy mindig tudjam az aktuális trendet. Várlak szeretettel Téged is!

Dani Laura

Dani Laura

kéz- és lábápoló

Régóta vonz a műkörömépítés és a kézápolás világa. Ez egy olyan szakma, ahol a Vendégem kívánságaihoz igazodva kiélhetem a kreativitásom és szépet alkothatok! Célom, hogy Vendégeim elégedetten, szép és ápolt körmökkel távozzanak tőlem és örömmel térjenek vissza hozzám! Várlak téged is szeretettel!

Gombos Evelin

Gombos Evelin

kéz- és lábápoló

2019 óta szépítem és ápolom a kezeket és lábakat. Szerencsésnek érzem magam, hogy azt csinálhatom amit szeretek, ezért igyekszem a munkám alázattal és a lehető legprecízebben végezni. Célom, hogy mindenki aki leül az asztalomhoz, megelégedve, megszépülve távozzon. Mindig törekszem a pontos és minőségi munkára. Szeretettel várok mindenkit, aki igényes, szép körmöket, vagy csak egyszerűen ápolt kezeket és lábakat szeretne.

Árlista

Köröm árlista

Kedves Vendégeink!

Arra szeretnénk benneteket megkérni, hogy ha időpontot kértek a következőket vegyétek figyelembe:

  • Minimum 8 órával az időpont előtt, a szolgáltatás szabadon lemondható.
  • Ellenkező esetben, a szolgáltatás 50%-a felszámolásra kerül a következő alkalommal.
  • A le nem mondott, és fel nem használt időpont esetén, illetve a szolgáltatás megkezdése előtt 1 órával, a szolgáltatás 100%-a felszámolásra kerül a következő alkalommal.
  • Maximálisan 10 perc késést tudunk elfogadni, ezen felül nem tudunk elvállalni!

Szalonunkban akár azonnal tudunk fogadni! Hívj minket most! +36 30 445-6278

Keddenként 20% kedvezménnyel veheted igénybe minden 10.000 Ft feletti szolgáltatásunkat!

Extra szolgáltatások

SPA manikűr/pedikűr:

A SPA kezelések önálló tevékenységek. Kifejezetten a vendég kényeztetéséről szólnak. Természetesen a kezelés közben táplálják, revitalizálják, regenerálják és hidratálják a kezelt bőrt, ha megfelelő hatóanyagú készítménnyel történik a kezelés. Stressz oldó, lazító és frissítő hatásuk azonnal érezhető. A kezelés végén a vendég felszabadult, jól érzi magát. Várunk Téged is egy kis kényeztetésre!

Hercegnő menü:

Kislányoknak egy kis lakkozás csillámporral, matricákkal és krémezéssel. Remek időtöltés amíg anyu bevásárol, vagy más szolgáltatást vesz igénybe szalonunkba, vagy akár szülinapi ajándéknak is remek ötlet!

Japán manikűr:

A Japán manikűrt mintegy négyszáz évvel ezelőtt az arisztokrata hölgyek alkalmazták előszeretettel. Az igényes hölgyek nemrégiben ismét elővették a japán módszert, a polírozó manikűrt, ami kizárólag természetes anyagokat juttat a körömlemezbe. Ez a nemrégiben ismét felfedezett titok adja hát a kezelés után a körmöknek a csodálatos rózsaszín fényt és azt a finom csillogást, amit egy igazgyöngy tud talán csak felülmúlni.