Fodrászat

Szegedi E Trend Beauty szalonunk, kiemelkedő helyen áll a fodrászat terén, hiszen vendégeink mindig a lehető legprecízebb kiszolgálásban részesülnek, a legújabb technikákat vehetik igénybe üzletünkben mint pl. ombre / balayage festés, hajhosszabbítás, Kérastase hajfeltötlő kezelés, keratinos tartós hajegyenesítés.

Fodrászaink, folyamatos továbbképzésben és oktatásokban részesülnek, hogy mindig az aktuális trendeket biztosítsuk üzletünkben.

Fodrászat

Professzionális márkákkal dolgozunk. A L’Oréal hajfestékeit használjuk, Kérastase, L’Oreal, Cocochoco hajápoló termékeket használunk és forgalmazunk egyaránt üzletünkben.

Kedves Vendégeink!

Arra szeretnénk benneteket megkérni, hogy ha időpontot kértek a következőket vegyétek figyelembe:

  • Minimum 8 órával az időpont előtt, a szolgáltatás szabadon lemondható.
  • Ellenkező esetben, a szolgáltatás 50%-a felszámolásra kerül a következő alkalommal.
  • A le nem mondott, és fel nem használt időpont esetén, illetve a szolgáltatás megkezdése előtt 1 órával, a szolgáltatás 100%-a felszámolásra kerül a következő alkalommal.
  • Maximálisan 10 perc késést tudunk elfogadni, ezen felül nem tudunk elvállalni!

Szalonunkban akár azonnal tudunk fogadni! Hívj minket most! +36 30 445-6278

Keddenként 20% kedvezménnyel veheted igénybe minden 10.000 Ft feletti szolgáltatásunkat!

Dolgozóink

Tóth Erika Mesterfodrász

Tóth Erika

Mesterfodrász, Üzlettulajdonos
Átváltoztatjuk Team Szeged Mesterfodrásza

Gyerekkorom óta érdekel a Szépség világa! Ezért mikor fodrász lettem egy vágyam vált valóra! 1998-ben szereztem mestervizsgát és azóta is gyakorlom a szakmát amit nem munkának hanem kikapcsolódásnak érzek! Nagy örömmel tölt el az átváltoztatjuk program amit 2003-ban kezdtem el! Az évek alatt folyamatos képzéseken veszek részt, mert számomra kihívás, hogy új dolgokat tanuljak! Várok Szeretettel minden megújulni vágyót,vagy aki szeretné jól érezni magát fodrászkodás közben! A szépség Neked is jár!

Halász Klaudia

Halász Klaudia

Kreatív fodrász, hajhosszabbító

Halász Klaudia vagyok női-férfi-gyermek fodrász.
9 éve a szakma szerelmeseként a munkám a hobbim, éppen ezért elsődleges szempont ,hogy mindig a számodra legideálisabb eljárásokat, illetve a legjobb anyagokat alkalmazzam a kívánt eredmény elérése érdekében.
Célom,hogy a vendégeim a frizurát örömmel viseljék!

Bartha Dávid

Bartha Dávid

Fodrász

Amit tőlem elvárhatsz!
Maximális odafigyelés,kedvesség,precíz munkavégzés,minőségi alapanyagok,barátságos,és igényes környezet.Vendégeim egyéniségét, arckarakterét és természetesen a kívánságait figyelembe véve készítem el a frizurákat.Férfi fodrászként azon dolgozom, hogy szalonunkban vendégeim a legjobb szolgáltatást kapják, mindig az egyéniségükhöz illő, divatos frizurájuk legyen.

Szilágyi-Ungi Márta

Szilágyi-Ungi Márta

Fodrász

Szerencsés ember vagyok, hiszen azt csinálhatom amit szeretek. Szeretem az újdonságokat, a színeket, a kihívásokat, a szép hajakat. De a legjobban azt szeretem, hogy megtaláljuk a hozzád illő frizurát, hogy mosolyogva és boldogan távozol Tőlem és jól érezd magad a bőrödben!

Szél Lilla

Szél Lilla

Fodrász

Külföldön már elsajátítottam ennek a szakmának a szépségeit, és most Magyarországon szeretném folytatni. Gyerekkorom óta érdekel a szépségipar, aminek végre részese lehetek. Igyekszem arra törekedni, hogy folyamatos tanfolyamokkal, oktatásokkal, a vendégeim számára a legjobbat és legújabbat nyújtsam. Célom, hogy mindenki elégedetten, boldogan távozzon Tőlem!

Pető Bernadett

Pető Bernadett

Fodrász, hajhosszabbító

Közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, mégis úgy érzem egy jó szakembernek mindig tanulni, fejlődni, lelkesedni kell. Rengeteg képzésen vettem részt, eljutottam a Milánói valamint a Frankfurti világbajnokságra, ami hatalmas élmény volt. Csapatban szeretek dolgozni, ahol egymást inspiráló, támasztó kollégákkal lehetek. Kizárólag minőségi anyagokkal és finish termékekkel dolgozom. Elengedhetetlennek tartom a konzultációt, az otthoni hajápolást. Igyekszem vendégeimet változatosságra, személyre szabottan trendkövetésre bírni.

Extra szolgáltatások

Cocochoco, a tartós hajegyenesítő;

Különleges összetétele révén megóvja és újjáéleszti a haj teljes szerkezetét, kinézetét.

Fontos elmondani, hogy ez a tartós hajegyenesítő nem tartalmaz Formaldehidet, így nem szabad összetéveszteni, a korábban más cégek forgalomba lévő brasil keratinjaival, amely roncsoló hatással bírt! A Cocochoco nem károsítja a hajat, hanem éppen ellenkezőleg, táplálja, élettel telivé varázsolja azt.

Hatása hajtípustól függően, 2-4 hónapig élvezhető.

Fodrászat

Ombre, Balayage:

Az ombre festés tulajdonképpen egy melír technika, amely során különböző mértékű színátmenetet festünk a hajzuhatag valamelyik részénél.

Számtalan variációja létezik a színek tekintetében az ombre, sombre, shatush és balayage festésnek, szinte bármilyen színkombináció elképzelhető az egészen finom, természetes átmenetektől a különleges, extrém színkombinációkig.