Professzionális hajfestés, Balayage, Babylights - Szeged Fodrászat

Fodrászat

Szegedi szépségszalonunk, kiemelkedő helyen áll a fodrászat terén, hiszen vendégeink mindig a lehető legprecízebb kiszolgálásban részesülnek, a legújabb technikákat vehetik igénybe üzletünkben, mint pl. ombre / balayage hajfestés, Babylights / Highlights melírozás hajszínváltoztatás, hajhosszabbítás, Kerastase hajkezelések, keratinos tartós hajegyenesítés.

Fodrászaink, folyamatos továbbképzésben és oktatásokban részesülnek, hogy mindig az aktuális trendeket biztosítsuk üzletünkben.

Célunk, hogy ne egy átlagos frizurát készítsünk, hanem megtaláljuk a Hozzád legjobban illő frizurát.

Fodrászat

Professzionális L’Oréal és Wella hajfestékkel dolgozunk, Kérastase, L’Oreal, Cocochoco hajápoló termékeket használunk és forgalmazunk egyaránt üzletünkben.

SZOLGÁLTATÁSAINK ÉS ÁRAK


Áraink és a szolgáltatás időtartamok tájékoztató jellegűek. A hajfestések megkezdése előtt árkalkulációt készítünk, illetve igény szerint bármely szolgáltatásunk megkezdése előtt is van erre lehetőség. Ha csak tájékozódni szeretnél, foglalj időpontot konzultációra szakembereinkhez.

RÉSZLETES ÁRAKÉRT KATTINTS IDE

Kedves Vendégeink!

Arra szeretnénk benneteket megkérni, hogy ha időpontot kértek a következőket vegyétek figyelembe:

  • Minimum 24 órával az időpont előtt, a szolgáltatás szabadon lemondható.
  • Ellenkező esetben, a szolgáltatás 50%-a felszámolásra kerül a következő alkalommal.
  • A le nem mondott, és fel nem használt időpont esetén, illetve a szolgáltatás megkezdése előtt 1 órával, a szolgáltatás 100%-a felszámolásra kerül a következő alkalommal.
  • Maximálisan 10 perc késést tudunk elfogadni, ezen felül nem tudunk elvállalni!

Szalonunkban akár azonnal tudunk fogadni!

Hívj minket most!

+36 30 445-6278

Vagy jelentkezz be 0-24 online:

https://etrendbeauty.salonic.hu/

Szolgáltatások

Hajfestés, Hajszínváltoztatás L’Oréal Professionnel termékekkel

Profi fodrászaink célja, hogy a frizura a lehető legjobban megfeleljen az elvárásaidnak és igényeidnek.

Az hajad formázását és színezését is személyre szabjuk, annak típusától, és az arcod formájától függően. Az egyedi és sajátos frizura elkészítése alatt, fodrászaink pihentető és relaxáló élményt nyújtanak a fejmasszázzsal, melyet minden hajmosás mellé ajándékba adunk. Minden szolgáltatás során személyre szóló tanácsadást nyújtunk a hajadat illetően.

Hajfestés, Hajszínváltoztatás L’Oréal Professionnel termékekkel

Ombre

Az ombre festés tulajdonképpen egy melír technika, amely során különböző mértékű színátmenetet festünk a hajzuhatag valamelyik részénél.

Számtalan variációja létezik a színek tekintetében az ombre festésnek, szinte bármilyen színkombináció elképzelhető az egészen finom, természetes átmenetektől a különleges, extrém színkombinációkig. A hajvégek 3-4 árnyalattal világosabbak a felső részeknél, vagy éppen sötétebbek.

Ombre

Balayage, Copacabana

A Balayage-nál az átmeneteken és a természetességen van a hangsúly. A szabadkezes, ecsetes sepregetéssel precízen képes a fodrász szabályozni az árnyalatok mélységét.

Az alapszíntől éppen csak eltérő melírcsíkok igazi napsütötte, tengerparti életérzést kölcsönöznek a frizurádnak.

Balayage, Copacabana

Sombre

A sombre egy visszafogottabb színátmenetes ombre. A világosabb és a legsötétebb részek között, csak néhány árnyalatnyi a különbség, itt a hangsúly a fokozatosságon és a természetességen van. A sombre természetes színének eléréséhez nem kell olyan erős anyaggal kezelni a hajad, ami így egészségesebb lesz és a lenövése sem látványos.

Sombre

Babylights, Highlights

Extra természetessé teheted natúr vagy festett hajad. A napszítta hatásra törekedve, úgy készítjük el tincseidet, hogy a színek között ne legyen nagy a kontraszt, így lesz nagyon természetes hatású.

babylights

Fóliás melír/lapmelír

Ha nem szeretnél erőteljes kontrasztokat a hajadba, akkor a természetes hatású tincsek készítéséhez a hagyományos melírozás az ideális módszer.

A fóliás melírozás (vagyis a lapmelír) során, felszedhetünk vékonyabb, vastagabb tincseket, rakhatjuk a fóliákat ritkábban vagy sűrűbben, sőt, a fóliák elhelyezése is variálható. A hajtő közelében néhány különálló tincset világosabbra festünk. Fontos, hogy a melírcsíkok éppen csak néhány árnyalattal térjenek el az alap hajszíntől, így biztosítva a természetes hatást.

Fóliás melír

Hajpánt/Hajkontúr melír

A technika lényege, hogy az arcod körül világosítjuk fel a hajad, ezzel egy lágy keretet adva az arcodnak, amit így még jobban kiemel. Azoknak a vendégeinknek ajánljuk ezt a technikát, akik nem szeretnének nagy változást a hajszínükben, viszont látványos eredményre vágynak.

Fóliás melír

Tartós hajegyenesítés, Cocochoco keratinnal

Különleges összetétele révén megóvja és újjáéleszti a haj teljes szerkezetét, kinézetét.

Fontos elmondani, hogy ez a tartós hajegyenesítő nem tartalmaz Formaldehidet, így nem szabad összetéveszteni, a korábban más cégek forgalomba lévő brasil keratinjaival, amely roncsoló hatással bírt! A Cocochoco nem károsítja a hajat, hanem éppen ellenkezőleg, táplálja, élettel telivé varázsolja azt.

Hatása hajtípustól függően, 2-4 hónapig élvezhető. Fontos figyelembe venni, hogy a tartósságát a hozzátartozó szulfátmentes hajápolók segítik elő, a szolgáltatás tartósságát, ebben az esetben tudjuk garantálni.

Cocochoco

Foglalás