Fodrászat

Szegeden E Trend Beauty szalonunk, kiemelkedő helyen áll a fodrászat terén, mert vendégeink mindig a lehető legprecízebb kiszolgálásban részesülnek, a legújabb technikákat vehetik igénybe üzletünkben mint pl. ombre / balayage festés, hajhosszabbítás, Olaplex hajfeltötlő kezelés. Fodrászaink, folyamatos továbbképzésben és oktatásokban részesülnek, hogy mindig az aktuális trendeket biztosítsuk üzletünkben.

Professzionális márkákkal dolgozunk. A Wella hajfestékeit használjuk, Kérastase, L’Oreal, SP hajápoló termékeket használunk és forgalmazunk egyaránt üzletünkben.

Kedves Vendégeink!

Arra szeretnénk benneteket megkérni, hogy ha időpontot kértek a következőket vegyétek figyelembe:

  • Minimum 8 órával az időpont előtt, a szolgáltatás szabadon lemondható.
  • Ellenkező esetben, a szolgáltatás 50%-a felszámolásra kerül a következő alkalommal.
  • A le nem mondott, és fel nem használt időpont esetén, illetve a szolgáltatás megkezdése előtt 1 órával, a szolgáltatás 100%-a felszámolásra kerül a következő alkalommal.
  • Maximálisan 10 perc késést tudunk elfogadni, ezen felül nem tudunk elvállalni!

Szalonunkban akár azonnal tudunk fogadni! Hívj minket most! +36 30 445-6278

Keddenként 20% kedvezménnyel veheted igénybe minden 10.000 Ft feletti szolgáltatásunkat!

Dolgozóink

Tóth Erika

Mesterfodrász, Üzlettulajdonos
Átváltoztatjuk Team Szeged Mesterfodrásza

Gyerekkorom óta érdekel a Szépség világa! Ezért mikor fodrász lettem egy vágyam vált valóra! 1998-ben szereztem mestervizsgát és azóta is gyakorlom a szakmát amit nem munkának hanem kikapcsolódásnak érzek! Nagy örömmel tölt el az átváltoztatjuk program amit 2003-ban kezdtem el! Az évek alatt folyamatos képzéseken veszek részt, mert számomra kihívás, hogy új dolgokat tanuljak! Várok Szeretettel minden megújulni vágyót,vagy aki szeretné jól érezni magát fodrászkodás közben! A szépség Neked is jár!

Halász Klaudia

Fodrász

Halász Klaudia vagyok női-férfi-gyermek fodrász.
9 éve a szakma szerelmeseként a munkám a hobbim, éppen ezért elsődleges szempont ,hogy mindig a számodra legideálisabb eljárásokat, illetve a legjobb anyagokat alkalmazzam a kívánt eredmény elérése érdekében.
Célom,hogy a vendégeim a frizurát örömmel viseljék!

Bartha Dávid

Fodrász

Amit tőlem elvárhatsz!
Maximális odafigyelés,kedvesség,precíz munkavégzés,minőségi alapanyagok,barátságos,és igényes környezet.Vendégeim egyéniségét, arckarakterét és természetesen a kívánságait figyelembe véve készítem el a frizurákat.Férfi fodrászként azon dolgozom, hogy szalonunkban vendégeim a legjobb szolgáltatást kapják, mindig az egyéniségükhöz illő, divatos frizurájuk legyen.

Szilágyi-Ungi Márta

Fodrász

Szerencsés ember vagyok, hiszen azt csinálhatom amit szeretek. Szeretem az újdonságokat, a színeket, a kihívásokat, a szép hajakat. De a legjobban azt szeretem, hogy megtaláljuk a hozzád illő frizurát, hogy mosolyogva és boldogan távozol Tőlem és jól érezd magad a bőrödben!

Juhász Gabriella

Juhász Gabriella

Fodrász

Közel 5 éve szereztem meg fodrász szakmai vizsgám, azóta több helyen is kipróbáltam magam külföldön és belföldön is. Fontosnak tartom hogy a vendégeim jól érezzék magukat, amikor elkészült a frizura. Ha valaki először jár nálam, az azt jelenti: megtette az első lépést, és bizalmat szavazott nekem. Legjobban a női hajat szeretem szárítani, vágni és frizurát készíteni, illetve férfi hajat vágni. Tanultam póthaj felrakást hüvelyes , gyűrűs technikával így a hölgy vendégeket akik hosszabbítani szeretnék a hajukat szeretettel várom!

Extra szolgáltatások

Ombre, Balayage:

Az ombre festés tulajdonképpen egy melír technika, amely során különböző mértékű színátmenetet festünk a hajzuhatag valamelyik részénél.
Sokszor emlegetik még az alábbi neveken: sombre, satush, balayage, viszont némi technikai eltéréstől eltekintve, mindegyik folyamat ugyanazt az átmenetes színt hozza, mint az eredeti ombre festés.
Számtalan variációja létezik a színek tekintetében az ombre, sombre, shatush és balayage festésnek, szinte bármilyen színkombináció elképzelhető az egészen finom, természetes átmenetektől a különleges, extrém színkombinációkig.

Kérd különleges festési technikáinkat +3000 Ft-ért fodrászainktól!

Hajhosszabítás