Fodrászat

Szegeden E Trend Beauty szalonunk, kiemelkedő helyen áll a fodrászat terén, mert vendégeink mindig a lehető legprecízebb kiszolgálásban részesülnek, a legújabb technikákat vehetik igénybe üzletünkben mint pl. ombre / balayage festés, hajhosszabbítás, Olaplex hajfeltötlő kezelés. Fodrászaink, folyamatos továbbképzésben és oktatásokban részesülnek, hogy mindig az aktuális trendeket biztosítsuk üzletünkben.

Professzionális márkákkal dolgozunk. A Wella hajfestékeit használjuk, Kérastase, L’Oreal, SP hajápoló termékeket használunk és forgalmazunk egyaránt üzletünkben.

Kedves Vendégeink!

Arra szeretnélek benneteket megkérni, hogy ha időpontot kértek a következőket vegyétek figyelembe:

  • Minimum 24 órával előbb jelezd, ha a megbeszélt időpontra nem tudsz eljönni, ellenkező esetben a következő alkalommal az előzőleg tervezett szolgáltatás 50%-a kerül pluszban felszámításra.
  • A le nem mondott, de fel nem használt időpontok esetében a következő alkalommal az elmaradt szolgáltatás 100%-át is ki kell fizetni, ellenkező esetben sajnos nem tudunk többet fogadni.
  • Maximálisan 10 perc késést tudunk elfogadni, ezen felül nem tudunk elvállalni!

Szalonunkban akár azonnal tudunk fogadni! Hívj minket most! +36 30 445-6278

Keddenként 20% kedvezménnyel veheted igénybe szolgáltatásainkat!

Dolgozóink

Tóth Erika

Mesterfodrász, Üzlettulajdonos
Átváltoztatjuk Team Szeged Mesterfodrásza

Gyerekkorom óta érdekel a Szépség világa! Ezért mikor fodrász lettem egy vágyam vált valóra! 1998-ben szereztem mestervizsgát és azóta is gyakorlom a szakmát amit nem munkának hanem kikapcsolódásnak érzek! Nagy örömmel tölt el az átváltoztatjuk program amit 2003-ban kezdtem el! Az évek alatt folyamatos képzéseken veszek részt, mert számomra kihívás, hogy új dolgokat tanuljak! Várok Szeretettel minden megújulni vágyót,vagy aki szeretné jól érezni magát fodrászkodás közben! A szépség Neked is jár!

Börcsök Franciska

Fodrász

A szépség egyik legfontosabb összetevője a haj egészsége, ápoltsága és harmóniája a személyiséggel, stílussal. Fodrászként segítek Neked megtalálni a hozzád leginkább illő frizurát, vagy kielégíteni aktuális hóbortodat és hozzájárulni ahhoz, hogy még jobban érezd magad a bőrödben. Gyermekkori álmom volt, hogy fodrász legyek. Sok munkám van benne, alázat a szakmámmal szemben és érdeklődés az emberek iránt. Szeretettel várok mindenkit!

Halász Klaudia

Fodrász

Halász Klaudia vagyok női-férfi-gyermek fodrász.
9 éve a szakma szerelmeseként a munkám a hobbim, éppen ezért elsődleges szempont ,hogy mindig a számodra legideálisabb eljárásokat, illetve a legjobb anyagokat alkalmazzam a kívánt eredmény elérése érdekében.
Célom,hogy a vendégeim a frizurát örömmel viseljék!

Bartha Dávid

Fodrász

Amit tőlem elvárhatsz!
Maximális odafigyelés,kedvesség,precíz munkavégzés,minőségi alapanyagok,barátságos,és igényes környezet.Vendégeim egyéniségét, arckarakterét és természetesen a kívánságait figyelembe véve készítem el a frizurákat.Férfi fodrászként azon dolgozom, hogy szalonunkban vendégeim a legjobb szolgáltatást kapják, mindig az egyéniségükhöz illő, divatos frizurájuk legyen.

Kovács Andrea

Fodrász

Az ápolt,egészséges haj a nők,és a férfiak számára is elengedhetetlen,a jól megválasztott frizura pedig teljesen meg tudja változtatni viselője külsejét,kórtól,nemtől függetlenül. Azonban ez mind szakértelmet kíván,amiben közel 20 éves szakmai gyakorlatommal és az ezzel párhuzamosan a divat világában eltöltött sok év tapasztalatával segíteni tudok kedves Vendégeinknek, hogy a lehető legtöbbet és legjobbat hozzák ki magukból.

Extra szolgáltatások

Ombre, Balayage:

Az ombre festés tulajdonképpen egy melír technika, amely során különböző mértékű színátmenetet festünk a hajzuhatag valamelyik részénél.
Sokszor emlegetik még az alábbi neveken: sombre, satush, balayage, viszont némi technikai eltéréstől eltekintve, mindegyik folyamat ugyanazt az átmenetes színt hozza, mint az eredeti ombre festés.
Számtalan variációja létezik a színek tekintetében az ombre, sombre, shatush és balayage festésnek, szinte bármilyen színkombináció elképzelhető az egészen finom, természetes átmenetektől a különleges, extrém színkombinációkig.

Kérd különleges festési technikáinkat +3000 Ft-ért fodrászainktól!

Hajhosszabítás