E Trend Beauty - Szegedi Női, férfi, gyermek fodrászat

Fodrászat

Szegedi E Trend Beauty szalonunk, kiemelkedő helyen áll a fodrászat terén, hiszen vendégeink mindig a lehető legprecízebb kiszolgálásban részesülnek, a legújabb technikákat vehetik igénybe üzletünkben mint pl. ombre / balayage festés, hajhosszabbítás, Kérastase hajfeltötlő kezelés, keratinos tartós hajegyenesítés.

Fodrászaink, folyamatos továbbképzésben és oktatásokban részesülnek, hogy mindig az aktuális trendeket biztosítsuk üzletünkben.

Fodrászat

Professzionális márkákkal dolgozunk. A L’Oréal hajfestékeit használjuk, Kérastase, L’Oreal, Cocochoco hajápoló termékeket használunk és forgalmazunk egyaránt üzletünkben.

Kedves Vendégeink!

Arra szeretnénk benneteket megkérni, hogy ha időpontot kértek a következőket vegyétek figyelembe:

  • Minimum 8 órával az időpont előtt, a szolgáltatás szabadon lemondható.
  • Ellenkező esetben, a szolgáltatás 50%-a felszámolásra kerül a következő alkalommal.
  • A le nem mondott, és fel nem használt időpont esetén, illetve a szolgáltatás megkezdése előtt 1 órával, a szolgáltatás 100%-a felszámolásra kerül a következő alkalommal.
  • Maximálisan 10 perc késést tudunk elfogadni, ezen felül nem tudunk elvállalni!

Szalonunkban akár azonnal tudunk fogadni! Hívj minket most! +36 30 445-6278

Keddenként 20% kedvezménnyel veheted igénybe minden 10.000 Ft feletti szolgáltatásunkat!

Dolgozóink

Tóth Erika Mesterfodrász

Tóth Erika

Mesterfodrász, Üzlettulajdonos
Átváltoztatjuk Team Szeged Mesterfodrásza

Gyerekkorom óta érdekel a Szépség világa! Ezért mikor fodrász lettem egy vágyam vált valóra! 1998-ben szereztem mestervizsgát és azóta is gyakorlom a szakmát amit nem munkának hanem kikapcsolódásnak érzek! Nagy örömmel tölt el az átváltoztatjuk program amit 2003-ban kezdtem el! Az évek alatt folyamatos képzéseken veszek részt, mert számomra kihívás, hogy új dolgokat tanuljak! Várok Szeretettel minden megújulni vágyót,vagy aki szeretné jól érezni magát fodrászkodás közben! A szépség Neked is jár!

Halász Klaudia

Halász Klaudia

Kreatív fodrász, hajhosszabbító

Halász Klaudia vagyok női-férfi-gyermek fodrász.
9 éve a szakma szerelmeseként a munkám a hobbim, éppen ezért elsődleges szempont ,hogy mindig a számodra legideálisabb eljárásokat, illetve a legjobb anyagokat alkalmazzam a kívánt eredmény elérése érdekében.
Célom,hogy a vendégeim a frizurát örömmel viseljék!

Bartha Dávid

Bartha Dávid

Fodrász

Amit tőlem elvárhatsz!
Maximális odafigyelés,kedvesség,precíz munkavégzés,minőségi alapanyagok,barátságos,és igényes környezet.Vendégeim egyéniségét, arckarakterét és természetesen a kívánságait figyelembe véve készítem el a frizurákat.Férfi fodrászként azon dolgozom, hogy szalonunkban vendégeim a legjobb szolgáltatást kapják, mindig az egyéniségükhöz illő, divatos frizurájuk legyen.

Szilágyi-Ungi Márta

Szilágyi-Ungi Márta

Fodrász

Szerencsés ember vagyok, hiszen azt csinálhatom amit szeretek. Szeretem az újdonságokat, a színeket, a kihívásokat, a szép hajakat. De a legjobban azt szeretem, hogy megtaláljuk a hozzád illő frizurát, hogy mosolyogva és boldogan távozol Tőlem és jól érezd magad a bőrödben!

Szél Lilla

Szél Lilla

Fodrász

Külföldön már elsajátítottam ennek a szakmának a szépségeit, és most Magyarországon szeretném folytatni. Gyerekkorom óta érdekel a szépségipar, aminek végre részese lehetek. Igyekszem arra törekedni, hogy folyamatos tanfolyamokkal, oktatásokkal, a vendégeim számára a legjobbat és legújabbat nyújtsam. Célom, hogy mindenki elégedetten, boldogan távozzon Tőlem!

Süveges Rebeka

Süveges Rebeka

Fodrász

Örömmel tölt el, hogy a szakmám egyben kreatív kikapcsolódás is. Fontosnak tartom, hogy a vendégem frizuráját a saját kívánsága alapján alakítsam, valamint az a hajviselet tökéletesen passzoljon a személyiségéhez is. Szakmai tudásomat és kreativitásomat ötvözve, egyedi megjelenést törekszem varázsolni mindenkinek. Folyamatos továbbképzéseken veszek részt, hogy mindig naprakész legyek a legújabb divatirányzatokkal és az aktuális trendekkel. Célom, hogy vendégeim a legmodernebb hajviselettel, elégedetten távozzanak a szalonból.

Extra szolgáltatások

Cocochoco, a tartós hajegyenesítő;

Különleges összetétele révén megóvja és újjáéleszti a haj teljes szerkezetét, kinézetét.

Fontos elmondani, hogy ez a tartós hajegyenesítő nem tartalmaz Formaldehidet, így nem szabad összetéveszteni, a korábban más cégek forgalomba lévő brasil keratinjaival, amely roncsoló hatással bírt! A Cocochoco nem károsítja a hajat, hanem éppen ellenkezőleg, táplálja, élettel telivé varázsolja azt.

Hatása hajtípustól függően, 2-4 hónapig élvezhető.

Fodrászat

Ombre, Balayage:

Az ombre festés tulajdonképpen egy melír technika, amely során különböző mértékű színátmenetet festünk a hajzuhatag valamelyik részénél.

Számtalan variációja létezik a színek tekintetében az ombre, sombre, shatush és balayage festésnek, szinte bármilyen színkombináció elképzelhető az egészen finom, természetes átmenetektől a különleges, extrém színkombinációkig.

Foglalás