E Trend Beauty - Szegedi Női, férfi, gyermek fodrászat

Fodrászok


Lengyel-Tóth Erika

Lengyel-Tóth Erika

mesterfodrász

A szépség világa gyermekkorom óta érdekel. A szakmám a hobbim is egyben, ezért különös élményt jelent a hajszínváltoztatások világa. Folyamatos képzéseken veszek részt, mert számomra kihívás, hogy új dolgokat tanuljak és adjak át a vendégeimnek. Ha szeretnél egy kis változást, de bizonytalan vagy fordulj hozzám bizalommal. A szépség Neked is jár!

Tudj meg többet
Frank Klaudia

Frank Klaudia

fodrász

Halász Klaudia vagyok női-férfi-gyermek fodrász
9 éve a szakma szerelmeseként a munkám a hobbim, éppen ezért elsődleges szempont ,hogy mindig a számodra legideálisabb eljárásokat, illetve a legjobb anyagokat alkalmazzam a kívánt eredmény elérése érdekében.
Célom,hogy a vendégeim a frizurát örömmel viseljék!

Tudj meg többet
Bartha Dávid

Bartha Dávid

fodrász

Amit tőlem elvárhatsz!
Maximális odafigyelés,kedvesség,precíz munkavégzés,minőségi alapanyagok,barátságos,és igényes környezet.Vendégeim egyéniségét, arckarakterét és természetesen a kívánságait figyelembe véve készítem el a frizurákat.Férfi fodrászként azon dolgozom, hogy szalonunkban vendégeim a legjobb szolgáltatást kapják, mindig az egyéniségükhöz illő, divatos frizurájuk legyen.

Tudj meg többet
Börcsök Franciska

Börcsök Franciska

fodrász

A szépség egyik legfontosabb összetevője a haj egészsége, ápoltsága és harmóniája a személyiséggel, stílussal. Fodrászként segítek Neked megtalálni a hozzád leginkább illő frizurát, vagy kielégíteni aktuális hóbortodat és hozzájárulni ahhoz, hogy még jobban érezd magad a bőrödben. Gyermekkori álmom volt, hogy fodrász legyek. Sok munkám van benne, alázat a szakmámmal szemben és érdeklődés az emberek iránt. Szeretettel várok mindenkit!

Tudj meg többet

Szempilla Stylist


Szalai Adrien

Szalai Adrien

szempilla stylist

Két éve kezdtem el foglalkozni a műszempilla építéssel. Mindig is érdekelt a szépségipar ezen ága. Nevezhetjük ezt is egyfajta művészetnek. Szeretek szépet alkotni, látni a folyamatot, ahogyan alakul, felépül, szépül egy pillaszett. Jó látni a végén a vendégeim boldog arcát, ahogy elégedetten nézegetik a tükörben az új pilláikat, és önbizalommal telve, magabiztosan távoznak a kezeim közül. Egy szépen felépített pilla nagy mértékben ki tudja emelni a szemek és az arc természetes szépségét. 1-6D-ig készítek szempilla szetteket. Várok mindenkit szeretettel!

Tudj meg többet

Kozmetikusok


Gyimesi Kincső

Gyimesi Kincső

kozmetikus

Számomra mindig nagyon fontos volt a bőröm ápolása, ezért is döntöttem e gyönyörű szakma mellett. Kozmetikusként nem csak a magam, hanem kedves vendégeim bőrét is üdévé, egészségessé tudom varázsolni professzionális kozmetikumokkal. Várlak téged is sok szeretettel!

Tudj meg többet
Márta-Lippai Fanni

Márta-Lippai Fanni

kozmetikus

Régota foglalkoztat a bőrápolás, és a szépségipar. A célom, hogy vendégeim minden igényét kielégítsem, és professzionális termékek használatával tökéletes eredményeket érjünk el! Számomra ez nem csak egy munka, hanem a szenvedélyem, hivatásom, és a hobbim is.

Tudj meg többet

Kéz- és lábápolók


Nyári Laura

Nyári Laura

műkörmös

Régóta vonz a műkörömépítés és a kézápolás világa. Ez egy olyan szakma, ahol a Vendégem kívánságaihoz igazodva kiélhetem a kreativitásom és szépet alkothatok! Célom, hogy Vendégeim elégedetten, szép és ápolt körmökkel távozzanak tőlem és örömmel térjenek vissza hozzám! Várlak téged is szeretettel!

Tudj meg többet
Szilvási Dóri

Szilvási Dóri

műkörmös

Két éve foglalkozom kézápolás és műkörömépítéssel. Szeretem a munkám és arra törekszem, hogy minőségi, szép és igényes körmöket készítsek. Fontos számomra, hogy Vendégeim szépülés közben is jól érezzék magukat. Örömmel tölt el, amikor szépülni vágyó Ügyfeleim elégedettek és boldogan távoznak. Várlak Téged is szeretettel!

Tudj meg többet
Kovács Kitti

Kovács Kitti

műkörmös

Kézápoló és műkörömépítő szakmát végeztem, és nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert a hobbim egyben a munkám is.
Igyekszem mindig képezni magam, hogy a vendégeim minden elvárását teljesítsem. Várok minden kedves meglévő és leendő vendégem nagyon sok szeretettel!

Tudj meg többet

Foglalás