E Trend Beauty - Szegedi Női, férfi, gyermek fodrászat

Fodrászok


Tóth Erika Mesterfodrász

Tóth Erika

mesterfodrász

A szépség világa gyermekkorom óta érdekel. A szakmám a hobbim is egyben, ezért különös élményt jelent a hajszínváltoztatások világa. Folyamatos képzéseken veszek részt, mert számomra kihívás, hogy új dolgokat tanuljak és adjak át a vendégeimnek. Ha szeretnél egy kis változást, de bizonytalan vagy fordulj hozzám bizalommal. A szépség Neked is jár!

Foglalás most
Halász Klaudia

Halász Klaudia

fodrász

Halász Klaudia vagyok női-férfi-gyermek fodrász.
9 éve a szakma szerelmeseként a munkám a hobbim, éppen ezért elsődleges szempont ,hogy mindig a számodra legideálisabb eljárásokat, illetve a legjobb anyagokat alkalmazzam a kívánt eredmény elérése érdekében.
Célom,hogy a vendégeim a frizurát örömmel viseljék!

Foglalás most
Bartha Dávid

Bartha Dávid

fodrász

Amit tőlem elvárhatsz!
Maximális odafigyelés,kedvesség,precíz munkavégzés,minőségi alapanyagok,barátságos,és igényes környezet.Vendégeim egyéniségét, arckarakterét és természetesen a kívánságait figyelembe véve készítem el a frizurákat.Férfi fodrászként azon dolgozom, hogy szalonunkban vendégeim a legjobb szolgáltatást kapják, mindig az egyéniségükhöz illő, divatos frizurájuk legyen.

Foglalás most
Börcsök Franciska

Börcsök Franciska

fodrász

A szépség egyik legfontosabb összetevője a haj egészsége, ápoltsága és harmóniája a személyiséggel, stílussal. Fodrászként segítek Neked megtalálni a hozzád leginkább illő frizurát, vagy kielégíteni aktuális hóbortodat és hozzájárulni ahhoz, hogy még jobban érezd magad a bőrödben. Gyermekkori álmom volt, hogy fodrász legyek. Sok munkám van benne, alázat a szakmámmal szemben és érdeklődés az emberek iránt. Szeretettel várok mindenkit!

Foglalás most
Pap Nikolett

Pap Nikolett

fodrász

Pap Nikolett vagyok, női-férfi-gyermek fodrász. Számomra nagyon fontos az, hogy a munkám az a hobbim is legyen, melyet teljes szívvel csinálhatok. Mindezek mellett, nagyon fontos az is, hogy a vendégeim elégedetten és boldogan távozzanak tőlem minden egyes alkalommal. Célom, hogy az általam elkészített frizurát nagy örömmel viseld, ezáltal boldogabbá téve egy szürke hétköznapot! A szakma szerelmeseként, idővel elsajátítottam a legújabb hajhosszabbítási technikát is, amely a Nanogyűrűs hajfelrakás. Jelentkezz be hozzám, és álmodjuk meg együtt a számodra legtökéletesebb hajkoronát!

Foglalás most

Kozmetikusok, szemöldök- és szempilla stylistok


Gyimesi Kincső

Gyimesi Kincső

kozmetikus

Számomra mindig nagyon fontos volt a bőröm ápolása, ezért is döntöttem e gyönyörű szakma mellett. Kozmetikusként nem csak a magam, hanem kedves vendégeim bőrét is üdévé, egészségessé tudom varázsolni professzionális kozmetikumokkal. Várlak téged is sok szeretettel!

Foglalás most
Lippai Fanni

Lippai Fanni

kozmetikus

Régota foglalkoztat a bőrápolás, és a szépségipar. A célom, hogy vendégeim minden igényét kielégítsem, és professzionális termékek használatával tökéletes eredményeket érjünk el! Számomra ez nem csak egy munka, hanem a szenvedélyem, hivatásom, és a hobbim is.

Foglalás most

Kéz- és lábápolók


Dani Laura

Dani Laura

műkörmös

Régóta vonz a műkörömépítés és a kézápolás világa. Ez egy olyan szakma, ahol a Vendégem kívánságaihoz igazodva kiélhetem a kreativitásom és szépet alkothatok! Célom, hogy Vendégeim elégedetten, szép és ápolt körmökkel távozzanak tőlem és örömmel térjenek vissza hozzám! Várlak téged is szeretettel!

Foglalás most
Szilvási Dóri

Szilvási Dóri

műkörmös

Két éve foglalkozom kézápolás és műkörömépítéssel. Szeretem a munkám és arra törekszem, hogy minőségi, szép és igényes körmöket készítsek. Fontos számomra, hogy Vendégeim szépülés közben is jól érezzék magukat. Örömmel tölt el, amikor szépülni vágyó Ügyfeleim elégedettek és boldogan távoznak. Várlak Téged is szeretettel!

Foglalás most
Sonkovics-Császár Dominika

Sonkovics-Császár Dominika

Kéz-és lábápoló

Egy régi nagy álmom vált valóra azzal, hogy a műkörmös szakmába kerülhettem.
Minden körmöt a legnagyobb örömmel készítek, hisz nem túlzás azt mondani, hogy a szakma szerelmese vagyok. Szeretek különlegeset alkotni és azt, amikor a vendégem boldogan csodálja az elkészült körmeit. Célom, hogy örömmel visszajáró vendég legyél.
Szeretettel várlak!

Foglalás most

Foglalás