E Trend Beauty - Sminktetoválás

Sminktetoválás

El szeretnéd kerülni, hogy sminked elmaszatolódjon, elkenődjön?

Unod a mindennapos sminkelést?

Olyan a munkád, hogy fontos a megjelenésed?

Nem egyforma a szemöldököd?

Szeretnéd a szemedet kihangsúlyozni, de nem tudod hogyan kell?

Nem tetszik a szád formája?

Ha a válaszod IGEN bármely kérdésre, akkor Neked is ajánlott a sminktetoválás!

Telefon +36 30 445 6278

Hovorka-Miskolczi Kinga

Hovorka-Miskolczi Kinga

sminktetováló

Európa- és Világbajnok sminkmester vagyok, 2008 óta foglalkozom sminktetoválással is. A legújabb trendeknek megfelelően a profi sminkes hátteremet felhasználva készítem el a tartós sminkeket, hogy a vendégeim ne csak egy smink erejéig élvezhessék az általam elkészített tökéletes szemöldök, szem, illetve szájformát.

Árlista

Sminktetoválás árlista

Kedves Vendégeink!

Arra szeretnénk benneteket megkérni, hogy ha időpontot kértek a következőket vegyétek figyelembe:

  • Minimum 8 órával az időpont előtt, a szolgáltatás szabadon lemondható.
  • Ellenkező esetben, a szolgáltatás 50%-a felszámolásra kerül a következő alkalommal.
  • A le nem mondott, és fel nem használt időpont esetén, illetve a szolgáltatás megkezdése előtt 1 órával, a szolgáltatás 100%-a felszámolásra kerül a következő alkalommal.
  • Maximálisan 10 perc késést tudunk elfogadni, ezen felül nem tudunk elvállalni!

Szolgáltatásaink:

Szemöldöktetoválás

Microblading: A jelenleg elérhető legtermészetesebb hatású szálazás. Azoknak a vendégeknek ajánlom, akik egyáltalán nem szeretnék, hogy a tetoválás látszódjon, inkább csak sűrűbb és szebb ívű szemöldökre vágynak.

Ombre: Lágyan púderezett, sminkelt hatást keltő szemöldöktetoválás, aminek nincsen látható széle a tetoválás elején. Ajánlom azoknak, akik napi szinten sminkelik magukat, vagy a régi, kikopott tetoválásukat szeretnék eltüntetni, és trendibbé tenni.

Microshading:  A microblading és az ombre technika keveredése. Természetes, de enyhén sminkelt hatást keltő végeredmény. Tökéletes megoldás régi, kikopott tetoválás eltűntetésére, és természetesebbé tételére.

Szemhéjtetoválás

Olyan smink, ami nem maszatolódik? Nem folyik el még egy átbulizot éjszaka után sem, ráadásul nem kell állandóan ellenőrizgesd, hogy tökéletes-e még? Létezik!

Szempillasűrítés: A szempillák közti bőrterület pigmentálása, ezzel is hangsúlyt adva a szemeknek.

Szemhéj kontúr: A szempilla tő tusszerű kiemelése vékonyabb vagy vastagabb ívben. Ajánlom azoknak a hölgyeknek, akik szeretik kiemelni a szemüket ceruzával vagy tusvonallal, illetve lógó szemhéj esetén tökéletes megoldás, hogy ne kenődjön fel a szem kihúzás.

Ajaktetoválás

Ajak félsatír/lágysatír: Az ajak kontúr lágy satírozása a száj belseje felé. Ajánlom akkor, ha szeretnénk az ajak formáján változtatni, de nem szeretnénk állandó rúzsozott hatást.

Ajak teljes satír: A száj teljes satírozása, abszolút rúzsozott hatás. Ajánlom akkor, ha szeretjük kiemelni az ajkunkat, lehet ez teljesen nude vagy akár egy élénkebb, feltűnőbb színválasztás.

Foglalás