E Trend Beauty - Hírek

Az ápolt kezekért

Japán manikűr

A Japán manikűrt mintegy négyszáz évvel ezelőtt az arisztokrata hölgyek alkalmazták előszeretettel. Az igényes hölgyek nemrégiben ismét elővették a japán módszert, a polírozó manikűrt, ami kizárólag természetes anyagokat juttat a körömlemezbe. Ez a nemrégiben ismét felfedezett titok adja hát a kezelés után a körmöknek a csodálatos rózsaszín fényt és azt a finom csillogást, amit egy igazgyöngy tud talán csak felülmúlni.

Paraffinos kézápolás

A paraffinos kézápolás menete hét lépésből áll. A paraffinos kéz kezelést azoknak a vendégeknek ajánljuk, akiknek hajlamos a kézfejük a kiszáradásra és kirepedezésre. A kézápoló kezelés hatására a bőr finomabb és puhább lesz, a köröm csillogóbb és szebb.

A paraffinos kézápolást az év bármelyik hónapjában lehet alkalmazni, hiszen a kezünk védelme is ugyan olyan fontos, akár az arcunké nőknél és férfiaknál is egyaránt. A paraffinos kézápolás nem csak a bőrünket hidratálja, de a körmöket is ápolja. A paraffinos kézápolásnak köszönhetően a durva cserzett kézfejünk bársonyosan puha lesz.

A paraffint már a régi gyógyászatban is alkalmazták, jótékony hatása miatt. A paraffint vitaminokkal gazdagítják, hogy még jobban táplálhassák a kézfejünket. A kezelésnél a kezünket a meleg paraffinba mártjuk és ennek a hatására a paraffinban található vitaminok még jobban felszívódnak a bőrünkbe. A paraffin hőtároló hatásának köszönhetően fokozza a vérkeringést, így a bőrbe jutott hatóanyagok sokkal gyorsabban jutnak el a sejtekhez, ennek köszönhetően kézfejünk öregedése is lelassul.

A fentiek mellett a hatást úgy fokozzuk, hogy a kezelés előtt krémpakolást is felhelyezünk a kézre. A paraffonos kezelés hatására ugyanis a bőr pórusai kitágulnak, így a hatóanyagok jobban és mélyebbre jutnak.

2021.02.23.

Vissza






Foglalás