E Trend Beauty - Hírek

Prémium kezelés

Amikor fontos, hogy a bőrünk a legmegfelelőbb ápolást kapja, akkor különleges hatóanyagokra van szükségünk. A kaviár a luxus, a minőség szimbóluma a kozmetikai hatóanyagok között. Összetevői (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, aminosavak) intenzíven hidratálnak, táplálnak, regenerálnak és feltöltik a bőrt. A Matis Prémium kezelés otthoni kiegészítője a Réponse Caviar sorozat, amelynek fő hatóanyaga szintén a kaviár.

A kezelés fő eleme a masszázs, mely kaviárt tartalmazó mikro-gyöngyökkel történik. A hatóanyagok kibocsátása a gyöngyökből a masszázs során folyamatos.

Következő lépésben (a szemkörnyék ápolása mellett) egy kaviár kivonattal átitatott biocellulóz-mátrix maszkot helyezünk az arcodra, amely egyedülálló módon tölti fel arcbőrödet, azonnali és hosszan tartó anti-ageing hatást eredményezve. 

És amíg hat a maszk (kb. 20 perc), addig, mint minden MATIS kezelésnél, itt is átmasszírozzuk a a kezed, azonban egy professzionális radírral le is radírozzuk azt, így a karod is luxusápolást kap. 

Befejező bőrápolásként egy egész szépségarzenált vonultatunk fel: többek között a Cell Expert növényi őssejtes esszenciát, a The Cream kaviáros krémet, illetve a Global-Eyes szemápolót. 

A kezelés 35 éves kortól ajánlott mindenkinek, aki szeretné érezni az egyedülálló illatot, a luxus kényeztetést. Amennyiben kedvet kaptál erre a 80 perces, az érzékekre is ható kezelésre, kérd szakértő MATIS kozmetikusodtól!

Az eredmény fiatalabb, ragyogóbb bőr. Ennek az igazán exkluzív kezelésnek három alapvető hatása a regenerálás, feltöltés, fiatalítás.

Kezelési cél: fiatalítás, feltöltés
Életkor: 35 éves kortól

2021.02.09.

Vissza


Foglalás