E Trend Beauty - Hírek

Tavaszi kedvezmények a szalonban!

Megérkezett az igazán jó idő és ezzel együtt megérkeztek szalonunkba a kedvezmények is!

Kollégánk, Kitti egész hónapban csökkentett áron készíti el nektek a legszebb géllakokat, és építi nektek a szebbnél szebb műkörmöket. Kérhettek tőle rövidebb körmöket, de akár extra hosszú méretben is elkészíti nektek kívánságaitokat. 
A prémium minőségű géllakot annak ajánljuk, aki a visszafogottabb fazon híve, hiszen ezt az anyagot csak a saját körömre festve, erősítésére használjuk. Géllak festésekor a saját köröm nem kerül meghosszabbításra.  Elkészítési ideje körülbelül 1 óra.
Az épített műköröm alkalmas a saját köröm meghosszabbítására és erősítésére is. Ebben az esetben először egy átlátszó, vagy nude anyagot helyezünk a sablonra, mely UV fényre köt meg. A formázás után kerül rá a választott szín és minta. Elkészítési ideje a választott hosszúságtól, formától és díszítéstől függően 1,5 - 2,5 óra. 

Kitti munkái: 

   undefined

A magabiztos megjelenéshez nem csak az ápolt kéz, hanem a ragyogó tekintet is hozzá tartozik.
Áprilisban Adri 20% kedvezménnyel építi fel nektek a szebbnél szebb pillákat. Kérhető nála 1D-től egészen 6D sűrűségig szempilla, és kipróbálhatjátok a hibrid szettet is, ami a természetes hatásának köszönhetően kényelmes viselet a hétköznapokban is. 

A szetteket kérhetitek nála UV LED lámpás technikával felépítve is, így az allergiásoknak sem kell lemondaniuk az épített műszempilla gyönyörű hatásáról. Az érzékeny szemű vendégeinknek is bátran ajánljuk, hiszen nem irritál. A technológiának köszönhetően azonnal érheti víz és szolárium a szempillákat. A minimális kipárolgásnak köszönhetően nem befolyásolja a páratartalom és a hőmérséklet sem. Az UV LED fényre kötő ragasztó további előnye, hogy a pilla tartós és nem tapad össze, a folyamat mégsem tart tovább, mint a hagyományos anyagokkal készített műszempilla esetében. 

Adri munkái: 

undefined undefined  undefined undefined

2024.04.08.

Vissza






Foglalás