E Trend Beauty - Hírek

Tökéletes Nyári Balyage

Hoztunk nektek néhány hasznos tudnivalót, amelyeket mindenképpen érdemes elolvasni, mielőtt belevágtok a hajfestésbe.

Mi is az a Balayage? Olyan, mint az Ombre?

  • Míg az ombre esetén sokkal határozottabb árnyalatokkal dolgozunk, ahol a hajtő szakasza sötétebb és fokozatosan világosodik a hajvég irányába,addig a balayage festés esetén hosszú, természetes átmenetekkel dolgozunk. A lényegi különbség a két festés között az, hogy Balayage esetén egy sokkal naturálisabb, természetes hatás lesz a végeredmény.

Gyakran feltett kérdések és válaszok a Balayage festés kapcsán
Napont sok-sok vendég fordul meg a szalonunkban, különböző igényekkel és elképzelésekkel, azonban a feltett kérdések szinte minden esetben megegyeznek.

“Ugye nem fog letörni a hajam?”

 Ha nem megfelelő odafigyeléssel készül egy ilyen festés, akkor sajnos előfordulhat, hogy a haj sérül, illetve a kívánt átmenet sem megfelelő. A z E-Trend Beauty fodrászai nem ismernek ilyen hibázási lehetőséget. Ha a Balayage festés szolgáltatásunkat választod, nem csak a színnel leszel garantáltan elégedett, de a tápláló hajmasznak és pakolásnak köszönhetően hajad még egészségesebben fog ragyogni, mint festés előtt.

“Mennyire tartós egy ilyen festés?”

Mivel Balayage festés esetén nem tőtől festjük a hajat, ezért nem indokolt 2-3 hetente újra visszajárni a szalonba. Általános igazság azonban, hogy a festett hajszín kb. két hónapig tudja tartani a színét, ez után kezd fakulni, vagy szőke haj esetén sárgásodni az árnyalat. Azt javasoljuk tehát, hogyha szeretnéd, hogy hajad mindig természetes, hamvas színekben pompázzon, hogy 2 havonta látogasd meg szalonunkat egy kis frissítésre.

    

2023.08.15.

Vissza


Foglalás