E Trend Beauty - Hírek

Továbbképzéseken jártunk!

Az elmúlt hónapokban szalonunk dolgozói több továbbképzésen is részt vettek. Különböző szakmai oktatásokon, konferenciákon jártunk, ahol számos új ismeretet sajátítottunk el. 

Kozmetikusaink Beauty Forum tavaszi konferencián vettek részt, ahol több neves kozmetikus mester tartott előadást. Többek között tanultunk a sejtmegújulásról, bőrregenerációról és az epigenetikáról, ami a gének olyan öröklődési formájának vizsgálata, amit a modern biológiában kutatnak. Az egész napos program keretén belül a bőrdiagnosztika legújabb módszereit is megismerték szakembereink. A hegek, sebek kezeléséről is új ismereteket szereztünk. A konferencián több féle masszázsról láthattunk bemutatót. Az elméleti ismeretek bővítése elengedhetetlen a modern kozmetikai kezelések professzionális elvégzéséhez. Kozmetikusaink megújult tudással várják vendégeiket.

Szalonunkban a legújabb trendnek megfelelően elérhető az UV LED fényre kötő ragasztóval készített műszempilla is. Kollégánk egy egész napos tréningen sajátította el a technika fortélyait. Ez a módszer innovatív fejlesztése a műszempilla építésének, meggyorsítja a folyamatokat, tartósabbak lesznek a pillák, és egyszerűbbé válik a viselésük.

Azért, hogy megfelelően megmutathassuk nektek szalonunk szolgáltatásait, az elkészített hajakat, körmöket, szempillákat, szükséges fejleszteni social media tudásunkat is. A L'oreál budapesti központjában tartott marketing oktatáson megtanultuk a legújabb videózási technikákat, a kép- és videóanyagok helyes megvágását és különböző fényképezési módszereket, hogy a szalonban elkészült munkákat úgy örökíthessük meg, hogy a többi vendég számára is inspiráló legyen.

Úgy gondoljuk, szükséges a szépségiparban mindig lépést tartani a legmodernebb eszközökkel, technikákkal. A hónap folyamán körmös kollégáink technikai továbbképzésre készülnek, ahol a műkörömépítés és géllak készítése során felmerülő problémák kiküszöbölését fogják elsajátítani. Tanulni fognak a tapadásról, helyes ívekről, legkorsezrűbb anyagokról és új díszítési technikákat is elsajátítanak majd. 

Gyere el szalonunkba, és bizonyosodj meg róla saját magad, hogy szakembereink kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtanak!

 

 

2024.04.24.

Vissza


Foglalás