E Trend Beauty - Hírek

ÚJDONSÁG! Szemöldök laminálás

A szemöldök laminálás a legújabb beauty őrület, ami világszerte kezd népszerűvé válni! Ezzel az új, innovatív szemöldökformázási megoldással, beállíthatjuk a rakoncátlan szőrszálakat, dús, szimmetrikus és tökéletesen fésült szemöldököt alakíthatunk ki.  Az egész folyamat maximum 60 percet vesz igénybe. Az eljárás során a megtisztított szemöldökre felkerül a lamináló gél, melynek hatására szálak jól formázhatóvá válnak. Következő lépésként a fixáló zselé segítségével, visszazárásra kerül a szemöldök szálak szerkezete, ezzel tartóssá téve a hatást. Utána a hidratáló szérum garantálja a megfelelő ápolást. Az eljárás során a szemöldök szálak nem törnek el és nem károsodnak. A kezelés végeredménye dúsabb, szebb és rendezettebb, tökéletesen fésült szemöldök, akár 4-6 héten keresztül. Jelenleg ez a legtartósabb, nem tetoválás alapú szemöldökformázási eljárás, amivel hetekig tartó, fixált irányú szemöldököket biztosíthatunk vendégeink számára

Ez egy egyre népszerűbb, azonban mégis viszonylag új eljárás, így nem csoda, ha van néhány kérdés, amely elég sűrűn felmerül Vendégeinkben, így most ezekre próbálunk válaszolni!

 

MIT JELENT AZ, HOGY SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS?

A szemöldök laminálás egy olyan eljárás, melyeknek során a rakoncátlan szálakat egyenesre fésüljük, majd fixáló zselé segítségével a kívánt irányba állítjuk őket. Az eredmény 4-6 héten át tartós, majd ismételhető.

KINEK AJÁNLOTT A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS?

Egy szépen formázott, szimmetrikus szemöldök kiemeli az arcot, és smink nélkül is rendezett, elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ez az eljárás megkönnyíti azok dolgát, akiknek nehezen formázható a szemöldöke, vagy egészen egyszerűen nem szeretnének minden reggel hosszú perceket szánni a szemöldökformázásra.

A szemöldök laminálást érdemes kipróbálni akkor is, ha micro blading eljárást tervezünk, de nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy szeretni fogjuk a végeredményt. A laminálással nem köteleződünk el egy forma mellett évekre, hiszen a hatás 4-6 hét alatt elmúlik.

TETOVÁLT SZEMÖLDÖKÖN IS ELVÉGEZHETŐ AZ ELJÁRÁS?

Jó hírünk van: igen! A tetoválást követően meg kell várni, hogy a hegek teljesen meggyógyuljanak, és ha ez megtörtént, a laminálás nagyszerű kiegészítője lehet egy tetovált szemöldöknek.

MENNYIRE TARTÓS A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS?

Az első 48 óra letelte után nem igényel különösebb karbantartást, elegendő reggelente, illetve az esti arctisztítás végén átfésülni a szálakat, és akár 4-6 hétig tartós hatású.

A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS KÁROSÍTJA A SZEMÖLDÖKÖT?

Nem károsítja a szemöldököt, amennyiben biztos forrásból származó anyagokkal, a hatóidőket pontosan betartva, szakember végzi.

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS?

A kezelés maximum 60 percet vesz igénybe.

MI TÖRTÉNIK, HA VÍZ ÉRI A LAMINÁLT SZEMÖLDÖKÖT?

A kezelést követő első 24-48 órában kerülni kell, hogy a frissen laminált szemöldök vízzel érintkezzen, mert az gyengítheti az alkalmazott anyagok hatékonyságát. Azonban ha letelt ez az idő, már bátran úszhatunk vagy szaunázhatunk is, mert az eredmény vízálló.

HOGYAN KÉSZÜLJEK A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS IDŐPONTOMRA?

Érdemes átgondolni, hogy milyen végeredményt szeretnénk látni. Akár képekkel is érdemes készülni, hogy megmutathassuk a szakembernek, mi az a stílus, ami közel áll a világunkhoz. Természetesen az elkészült munka igazodni fog a természetes adottságainkhoz, semmiképpen sem lesz pontosan ugyanolyan, mint az inspiráció, amit követünk.

Mivel a szemöldök laminálás utáni egy-két napban kerülni kell, hogy a szemöldök területét nedvesség, extrém hő, pára, vagy olajos kozmetikumok érjék, célszerű a styling előtt hajat mosni.

A talán legfontosabb teendőnk pedig az, hogy ha elhatároztuk, hogy profi szemöldök stylistra bízzunk a szemöldökünket, akkor az időpont előtt már ne szedegessük a szemöldököt. Különösen laminálásnál fontos, hogy a szakember minél több “hozott anyagból” dolgozhasson, így minél nagyobb szabadságot kapjon a forma kialakítása során.

MIT NEM SZABAD TENNI SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS UTÁN?

Az első 48 órában kerülendő az erős sminklemosók, hámlasztók, illetve olaj bázisú készítmények használata a szemöldök területén és környékén. Az érintett területet nem szabad dörzsölni, nyomkodni. Amennyiben bármilyen irritáció lép fel, hidegvizes borogatást kell helyezni a területre, és értesíteni a háziorvost.

A tökéletes végeredményért érdemes az eljárást a henna festéssel kiegészíteni!

2021.04.20.

Vissza


Foglalás