Kozmetikai arckezelések és gyantázás, wax szolgáltatás - Szeged Kozmetika

Férfi kozmetika

Kozmetikai arckezelések

A bőrápolás a férfiaknál sem tabu!

A bőrükön ugyanúgy magukon viselik a stressz, a környezeti ártalmak, a napsugár okozta károk következményeit, mint a nők. Ezért is van szüksége egy modern, igényes férfinek kozmetikai kezelésre.

Manapság a férfiak is egyre többet törődnek a megjelenésükkel, valamint igénybe veszik különböző speciális arckezeléseinket, ugyanis a bőrük ápolása nem csak a fiatalságuk megőrzése szempontjából fontos, hanem a mindennapi ápolt megjelenésben is.

Férfi tisztító arckezelés

A zsíros, pattanásos, tág pórusú bőr hatékony kezelésére, már a legelső használat után látható eredményeket nyújt. Specialitása a felmelegedő masszázs gél, mely gőzölés közben elősegíti a felpuhítást, így megkönnyíti és fájdalommentesebbé teszi a kezelést. A kezelés során felhasznált agyagmaszk gyulladáscsökkentő hatása mellett eltüntetni a pirosságot.

Eredmény: a bőr tisztább lesz, a faggyútermelődés normalizálódik.

Férfi tisztító arckezelés

Mélyhidratáló férfi arckezelés

Visszaállítja bőr egyensúlyát, azaz nem lesz érzékeny a külső negatív hatásokra, és gyorsabban regenerálódik a bőr, ami ezáltal ellenállóbb, feszes és világosabb tónusú. Célja a feltöltés és a bőr hidratálása, eredménye pedig egy igazán táplált, revitalizált és kisimított arcbőr. Minden bőrtípusra ajánlott, kifejezetten a fáradt, fakó, dehidratált bőrre.

Mélyhidratáló férfi arckezelés

Anti-aging férfi arckezelés

Egy kezelés azoknak a férfiaknak, akik szeretnének fiatalabbnak látszani.

Egyszerre kezeli a stressz és kialvatlanság nyomait, a szem alatti karikákat, ráncokat és a bőröregedés jeleit, emellett pedig segít a sejtek megújulásában Célja, hogy hatásosan fordítsuk vissza az idő kerekét, anélkül, hogy feltűnjön, vendégünk nálunk járt, eredménye pedig egy igazán táplált, hidratált és kisimított arcbőr.

Anti-aging férfi arckezelés

Nyugtató férfi arckezelés

A férfiak bőréről általánosságban elmondható, hogy kevésbé érzékeny mint a nőké, de a stresszes életmód, a nagyvárosi szennyezett levegő, esetlegesen a rossz életviteli szokások miatt ugyanolyan ápolást igényel! A férfiak bőrének is szüksége van rendszeres hidratálásra.

Kényeztető, nyugtató arckezelés, mely visszaadja a bőr egészséges érzetét.

Eredmény: a bőr feltöltődik, csökken a pirossága, javul a komfortérzete.

Nyugtató férfi arckezelés

Férfi gyantázás, wax szolgáltatás

A szőrtelenítést a mai világban a férfiak is egyre gyakrabban igénybe veszik, ma már ugyanannyira természetes igény, mint a nőknél.

A szemöldök formája a férfiaknál is megváltoztatja az arc karakterét. A mértékletesen, sokszor csak az orr felett végzett, összenőtt szemöldök eltávolítása ápoltságot kölcsönöz az arcnak.

Szőrtelenítésnél WAX termékeket használunk, ami teljes mértékben hipoallergén, a bőrt nem károsítja. Biztonsággal eltávolítja a durva, vagy rövid szőrszálakat is, érzékeny bőrre is ajánlott.

Kozmetikánkban az arc, orr, szemöldök, hónalj, has, mellkas, hát gyantázására várjuk férfi vendégeinket!

Férfi gyantázás, wax szolgáltatás

Foglalás