E Trend Beauty - Szegedi Női, férfi, gyermek fodrászat

Szemöldök- és szempilla Styling

Kozmetikánkban kialakítjuk a Te stílusodnak megfelelő szemöldökformát, az arra illő legideálisabb színárnyalatot, amihez a szempilláid festését/építését is igazíthatjuk. Mindezt tartós, minőségi prémiumtermékek segítségével.

Szemöldökfestés hennával - stílusteremtő a szemöldökfestés és formázás világában

Innovatív formulájú szemöldökfestékek, melyek több mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaznak, valamint a szálakon akár 4-6 hétig, bőrön 7-14 napig tartó intenzív színeket biztosítanak. Használatával pigmentáltabb és ragyogóbb árnyalatokat kapunk, különböző tónust eredményez, így egyénre szabható.

Nem tartalmaz ammóniát, ezáltal a hagyományos szemöldökfestés remek természetesebb alternatíváját kínálja. Ajánlható a szemöldök színének felélénkítésére, hiányos szemöldök korrigálására és a kikopott szemöldöktetoválás frissítésére is. Használatával a mai, divatos púderes és az ombre hatású szemöldökök is könnyedén kivitelezhetők.

Szemöldök- és szempilla Styling
Szemöldök laminálás - dús hatású, definiált és tartós szemöldökök

A szemöldök laminálás a legújabb szemöldök formázási eljárás, mely a legvékonyabb és legrakoncátlanabb szálakkal is csodát művel. Az eredmény: dúsabb, definiáltabb és tartósabb szemöldökök, akár 4-6 héten át! Jelenleg ez a legtartósabb, nem tetoválás alapú szemöldök formázási eljárás, amivel hetekig tartó, fixált irányú szemöldököket biztosíthatunk vendégeink számára. Használatával teltebb, rendezettebb hatást érhetünk el, ami ma sok nő álma.

Az eljárás igazan látványos tud lenni azoknál a hölgyeknél, akiknek vékony, kevés szemöldökük van, és/vagy nem a megfelelő irányba nőnek.

Szemöldök- és szempilla Styling
Szempilla Lifting - optikailag kiemelt, ívelt és hosszabbnak ható pillák

A szempilla lifting egy új eljárás, mely során a szempillasort a töveknél megemeljük, ezzel látványos „nyitott tekintet” hatást érhetünk el. 4-6 hét tartósságot biztosít a vendégek számára. És pont a tartósságban van az ereje, hiszen elfelejthetjük a napi szintű spirálozást. A szempillák befesthetők tartós szempillafestékkel, amivel még szebb végeredményt kaphatunk.

Emellett tökéletes választás azoknak, akik esetleg allergiások a műszempillára!

Szemöldök- és szempilla Styling

Műszempilla építés

TÖKÉLETES TERMÉSZETESSÉG

Műszempilla építés

A tökéletesen applikált műszempilla éveket fiatalít! Kiemeli a szemet, ragyogóbbá teszi a tekintetet, formálja, dúsabbá, ívesebbé és hosszabbá varázsolja a természetes szempillákat, ezáltal pedig minden nőnek jól áll!

 

1D SZEMPILLA

Az 1D szempilla technika a legegyszerűbb és legtermészetesebb megközelítést jelenti, ahol minden saját szál szempillára egyetlen műszempillát (1D) helyezünk. Ezzel a módszerrel egy természetes megjelenésű, egyszerű szempillasor jön létre. A viselése könnyed és észrevétlen, ideális választás mindennapi viseletre és olyanok számára, akik a természetességet preferálják.

1D SZEMPILLA

 

2D SZEMPILLA

A 2D Duplázott szett az a technika, amikor 1 saját szál szempillára 2 műszempillát (2D) helyezünk. Ezzel a „duplázó” módszerrel sűrű, ugyanakkor természetes szempillákat kapunk. A viselése könnyű és szinte észrevétlen. Ideális választás mindennapi viseletre és különleges alkalmakra is.

2D SZEMPILLA

 

3D - 4D SZEMPILLA

A 3D szempilla építés a következő volume technikát alkalmazza: 1 saját szál szempillára 3 műszempillát (3D) illesztünk. Ezáltal háromszorosan dúsabb hatást érhetünk el, miközben még mindig természetesnek tűnik. A viselése könnyed és légies, így tökéletes választás különféle alkalmakra, beleértve a hétköznapokat is. A 4D szempilla építés során pedig 4 extra könnyű és vékony műszempillát illesztünk egy saját szál szempillára. Ez még dúsabb és feltűnőbb eredményt hoz, mint a 3D változat, ugyanakkor továbbra is könnyed viseletet biztosít. Különösen kedvelt választás esküvőkre, alkalmakra, de mindennapi használatra is.

3D - 4D SZEMPILLA

 

5D - 6D SZEMPILLA

Az 5D szempilla építés technikájában 5 extra könnyű, ultravékony műszempillát helyezünk el egy saját szál szempillára. Ennek eredményeként dús és feltűnő hatást érhetünk el, amely igazi sminkhatást kölcsönöz a szemeknek. Az arcot szépen formázza és kiemeli a tekintetet. A 6D szempilla építés során pedig 6 extra könnyű, ultravékony műszempillát alkalmazunk egy természetes szempillára. Ez rendkívül feltűnő hatást kelt, így érdemes óvatosan bánni vele, mivel sokaknál azonnali függőséget eredményez!

5D - 6D SZEMPILLA

SZOLGÁLTATÁSAINK ÉS ÁRAK


Áraink és a szolgáltatás időtartamok tájékoztató jellegűek. Ha csak tájékozódni szeretnél, foglalj időpontot konzultációra szakembereinkhez.

RÉSZLETES ÁRAKÉRT KATTINTS IDE

Foglalás